MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ondrykforman
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2009 08:22

MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od ondrykforman » 31 led 2010 15:02

Prosím o radu. Mám pokažený memory slot na MPC 1000. Je nějakej servis v česku bo tak?

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 13:19

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od MartinT » 01 úno 2010 14:02

A vcem je tam problem?

ondrykforman
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2009 08:22

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od ondrykforman » 02 úno 2010 18:56

zdravim... přímo uvnitř slotu vypadl takovej ten jeden zasouvací "drátek"...nebo jak to mám říct:))

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 13:19

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od MartinT » 02 úno 2010 21:56

Aha, jasne mmm..doporucuju pohledat na http://www.mpcstuff.com/

ondrykforman
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2009 08:22

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od ondrykforman » 03 úno 2010 20:06

fajn...super...tahle stránka se bude hodit... a ještě bych měl jeden dotaz )) ... kdybych si chtěl upgradeovat jjos0 na jjos1 kam se mám obrátit...respektive zvládl bych to sám??

ondrykforman
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2009 08:22

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od ondrykforman » 03 úno 2010 21:58

Tak m napadlo... kdybych si místo novýho slotu za 135 dollars koupil ráč toto...http://www.mpcstuff.com/usb-card-reader ... cards.html pracuje to uplně stejně,ne?? jestli tomu rozumíš, porad..díky ))

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od peteness » 03 úno 2010 23:23

ondrykforman píše:Tak m napadlo... kdybych si místo novýho slotu za 135 dollars koupil ráč toto...http://www.mpcstuff.com/usb-card-reader ... cards.html pracuje to uplně stejně,ne?? jestli tomu rozumíš, porad..díky ))
To je obycejna ctecka a jeste imho predrazena. Karta - ctecka - USB - pocitac, jinak se to pouzit neda. Ale i kdyby, tak MPC cte samply jen z CF karty nebo z interniho hardisku, ktery by sis tam musel nainstalovat. Jestli slot stoji $135, tak bych do toho sel. To neni tak hrozny i kdyz je to prakticky naka cetka tretka.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od kexik » 04 úno 2010 12:29

ja by som povedal ze to treba ukazat sikovnemu opravarovi... cf slot sa da kupit v hocakom obchode, este par rokov dozadu ho maval aj gme... ak je to len o tom ze je to rozdrbany ramik na kartu, co ak som pochopil dobre, je... ale vymenit to dokaze len dobre vybavene servsne pracovisko, treba dobru pajkovaciu stanicu

ondrykforman
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2009 08:22

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od ondrykforman » 06 úno 2010 19:14

Co to je GME?? Prosim tě...hele tak jestli víš o nějakým krámu na FD sloty na mpc 1000 tak mi sem hod prosim tě odkaz...díky


Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od kexik » 06 úno 2010 21:29

tak... ale momentalne nijake nemaju, len SD a SIM, pozeral som
este ma napada alza.cz, tam maju niekolko redukcii CF-ATA za par korun. z toho by sa mozno dal ten slot vyspajkovat

ondrykforman
Příspěvky: 9
Registrován: 31 říj 2009 08:22

Re: MPC 1000 a pokaženej slot na memory card

Příspěvek od ondrykforman » 07 úno 2010 08:20

já nevim no...rád bych to měl co nejlevněni opravený ale zase tomu prd rozumím(( volal sem do K audia a tam řekli jestli jim dojdou zásoby s komponentama i se slotama, tak my sou ochotni jeden poslat... ale ta cena musí být hrozná... s tím vypajkováním to není špatnej nápad....ale zase se bojím ještě většího poškození (

Odpovědět