MPC 1000, divnej brum, asi uzemneni, poradte prosim

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
fosco
Příspěvky: 19
Registrován: 16 led 2009 08:55

MPC 1000, divnej brum, asi uzemneni, poradte prosim

Příspěvek od fosco » 16 led 2009 09:08

Před pár dny sem koupil MPC1000 (black) a při zapojení, přes stereo výstup z MPC, do mixáku z kterého beru zvuk do PC přes cinche do zvukovky M-Audio Audiophile 2496 slyšim v monitorech Tapco S8, který mám zapojený opět přes cinche, asi brum (má to průběh takový přerušovaný sinusovky > půlka periody,pak cca perioda ticho a nasleduje druha pulka periody).

Kdyz se podivam na indikator od zvukovky vidim na vstupu -42dB signalu toho "brumu". Jeste pozn. i kdyz mam MPC vypnute ale je ve zdi, tento brum je porad slysitelny, jen kdyz vytahnu MPC ze zdi, prestane.

Pro upresneni, kdyz zapojim monitory do mixu a odpojim PC, muzu normalne hrat bez jakehokoliv problemu. Kdyz to zapojim skrz PC, je tam ta neprijemna brumova slozka.

Zkuste mi prosim poradit jak se toho zbavit, diky

Kdyztak muzete klidne psat na mail fosco@centrum.cz diky

emah

Příspěvek od emah » 16 led 2009 09:23

ak som spravne pochopil, schema zapojenia je: mpccko do mixu, vystup z mixu do zvukovky a zo zvukovky na monitory? skus zapojit zvukovku do mixu a vystup z mixu dat na monitory.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 16 led 2009 10:49

A, Strihnout zem nebo B, zapojit vse do jedne prodluzovacky nebo C, reklamace jednoho z komponent
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Příspěvek od W.Cable » 16 led 2009 11:06

A nebo za D, Vse propojit symetrickymi kabely pokud je moznost.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 led 2009 12:35

odzemnit napajacie snury k monitorom

fosco
Příspěvky: 19
Registrován: 16 led 2009 08:55

Příspěvek od fosco » 17 led 2009 19:32

tak nakonec mi pomohlo to dat na jednu prodluzovacku. mel sem to puvodne kazde v jine zasuvce - i kdyz ty zasuvky byli obe na stejnym vodici v mistnosti. kazdopadne diky:)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 17 led 2009 19:44

Congratulation ;)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět