Čau, mam problém s pravým kanálem u mpc.
1)MPC mam do mixu zapojený jack/jack x jack/jack
Když odpojim pravý kanál, z MPC mi pořád hraje zvuk z obou monitorů. Když nechám zapojený pouze pravý kanál, nic nehraje- ALE POZOR! mix mi ukazuje, že z pravýho kanálu signál leze!
2)tak sem si řikal, že bude problém v mixu a zkusil sem monitory zapojit přímo do mpc a hraje pouze levý kanál.
3)Dále sem vyzkoušel sluchátkový výstup kabelem stereo x Jack/Jack a chová se to stejně jako u bodu 1).
Zatim se to jeví tak, že je problem někde v mpc, nemáte někdo podobnou zkušenost?
MPC 2000 XL - pravý kanál
Re: MPC 2000 XL - pravý kanál
Narazil sem na tohle, bohužel si v angličtině tak jistej nejsem
Ale pokud se nepletu, popisuje stejnej problem http://mpc-forums.com/viewtopic.php?f=1 ... ht+channel

to mas nahovno zapojene/poroutovane v mixe. do akej sable si to zapojil? nestrcil si to na dve mono sable? v tom pripade na nich musis vytocit panoramy jednu dolava a druhu doprava...
Kdyz si prectu prvni bod, tak to na mne pusobi jako na Kexika, spatne nastaveni mixu.
Kdyz si prectu druhy bod, tak bych rekl ze odesel pravy kanal na MPC, nic vazneho. Vymena jack samice uvnitr.
Kdyz si ale prectu treti bod, nevim jestli si MPC zapojil tim sluch.vystupem primo do beden nebo do toho mixu. Ale pokud do beden tak je to hloubeji, nez v pouhym konektoru.
Kdyz si prectu druhy bod, tak bych rekl ze odesel pravy kanal na MPC, nic vazneho. Vymena jack samice uvnitr.
Kdyz si ale prectu treti bod, nevim jestli si MPC zapojil tim sluch.vystupem primo do beden nebo do toho mixu. Ale pokud do beden tak je to hloubeji, nez v pouhym konektoru.
Sorry chlapi, popis problému mi vždycky dělá problém
Včera sem zkoušel zapojit monitory i do přídavných 8mi výstupů a pravej kanál hraje strašně slabě a "chrčí", přebije ho i hlasitost ze sluchátek. Levý kanál mi z 8mi výstupů hraje normálně. Tak že to vypadá na problém někde uvnitř mpc, nevíte o někom, kdo by se na to kouknul?

Včera sem zkoušel zapojit monitory i do přídavných 8mi výstupů a pravej kanál hraje strašně slabě a "chrčí", přebije ho i hlasitost ze sluchátek. Levý kanál mi z 8mi výstupů hraje normálně. Tak že to vypadá na problém někde uvnitř mpc, nevíte o někom, kdo by se na to kouknul?
Tak problem vyřešen. Čirou náhodou sem si všiml, že mam asi omylem přehozený kabely, tak sem to vyzkoušel a je po nervech. Na mixu sem měl kabel z monitor out - right omylem píchlej ve stereo out left. Asi ty kabely začnu označovat
Teď bych si dal nejradši pěstí