Multiefekt na zive hrani

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
cigi
Příspěvky: 88
Registrován: 26 zář 2009 15:20

Multiefekt na zive hrani

Příspěvek od cigi »

Poradite nejaky multiefekt na zive hrani? Potrebuju ho k DSI syntakum P08 a PEK. Preferenci, jestli rackovy nebo stomp box zatim nemam. dik m.

Uživatelský avatar
EGA
Příspěvky: 99
Registrován: 14 srp 2010 11:40

Re: Multiefekt na zive hrani

Příspěvek od EGA »

kaosspad ti nesedí?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3576
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Multiefekt na zive hrani

Příspěvek od MDudas »

cigi píše:Poradite nejaky multiefekt na zive hrani?
Co je to "nejaky multiefekt"? Trosku nejasna definicia....
Ake funkcie to ma mat urcite, co by Ta potesilo, cena, ....
Na takuto nejasnu otazku tazko dostanes nejaku rozumnu odpoved...

(inak, pekne stroje :wink: )

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Multiefekt na zive hrani

Příspěvek od MonkeyFighter »

chces s nima na zivo kroutit, nebo je pouzivat jako efektovku k syntakum(prepnes preset na synthu, prepne se ti preset na efektaku a smytec)?

cigi
Příspěvky: 88
Registrován: 26 zář 2009 15:20

Re: Multiefekt na zive hrani

Příspěvek od cigi »

Spis kroutit nez prepinat presety, hodne veci vznika improvizaci live...

Ad MDudas - myslel jsem, ze nastroje si to reknou samy, co k sobe potrebuji. Kaossem si nejsem uplne jisty (zvukove)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: Multiefekt na zive hrani

Příspěvek od peteness »

Ze starsich veci, co mam, je hodne inspirativni Ensoniq DP2. Je to ale spis o prednastaveni a ulozeni zvuku, pak hrani. Zvukove nekomu sedne, nekomu ne.
Ze soucasnych veci se mi libi stompboxy od Eventide. Nejsou multi, ale jsou cenove dostupne a kvalita je studiova Eventide. Takovy Eventide Space by tomu dal hodne.
http://eventide.com/AudioDivision/Produ ... Space.aspx

Odpovědět