Nahravani songu do pocitace

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od Synchro » 15 led 2012 11:14

Ahoj, snazim se nahrat track z gramofunu do pocitace (2gramce technics mk2 + dj mix rodec mixbox mk2, jako zvukovku pouzivam dj controler bc2000 coz je vlastne taky externi zvukovka).Zvuk je ale prebasovany.
Zapojeno to mam takhle:Gramofon>mixpult>master2 out(rec out neni)>5m dlouhy cichcinch kabel>zvukovka>pocitac>Adobe audition3
Kdyz to dam takhle tak to funguje:Gramofon>zvukovka>pocitac>Adobe audition3
Myslel jsem ze bude vadit ten m dlouhy kabel ale zvuk opacnou cestou je taky paradni: Pocitac>zvukovka>5m cinchcinch>mix>repra

Netusi nekdo kde by mohl byt kamen urazu??dyby mi nefungovala obracena cesta, nebo primy nahravani do kompu, budiz, ale takhle se zda byt vse ok, oba master outputy primo do repra taky makaj dobre.

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od Kelley » 15 led 2012 11:43

Gramo->BCD2000->PC. Ten mix je tam zbytečně navíc a pokud na něm máš korekce tak, aby to dunělo z beden, tak je jasný že to bude přebasovaný...

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od Synchro » 15 led 2012 12:41

Ale ja to potrebuju stim mixem prave, to bych to tady nehrotil.Jak jsem psal 2 gramce+ mix.Chci nahrat set.A korekce mam na NULE, z beden to hraje normalne, neduni to.Tj zas nejaka ko.....a :(

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od Pytkin » 15 led 2012 12:55

nema ta zvukovka vstupy na gramce ? a ty do nej davas vystup z mixu , ktory je uz zosileny ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od Pytkin » 15 led 2012 12:57

musis to dat do vstupu B a prepinac prepnut na LINE ..

Obrázek

Synchro
Příspěvky: 248
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od Synchro » 15 led 2012 14:31

Pytkin píše:nema ta zvukovka vstupy na gramce ? a ty do nej davas vystup z mixu , ktory je uz zosileny ..
Jo presne tak, ale jen proto ze mi to becko nejak nevali vubec, at to prenastavuju v softwaru jakkoli, leda ze se mi zmenilo nastaveni driveru, jeste mrknu mmnt...

Aaa, tak B vstup prepinalelnej na LINE nebyl aktivni protoze jsem mel spatne zvoleny ovladac v Adobe audition.Mala vymluva je, ze jsem to nastavoval pri minulem nahravani a ted se to z nejakeho duvodu resetlo a ja to prehlidl :D... Dekuji moc Pytnik:)

Ja doufal ze kdyz ten master dam potichu, ze to ten phono vstup pobere, ale asi to pri ty minimalni hlasitosti zkreslovalo... ???

... Jo uz vim proc byli i nastaveny blbe tu drivery.Musel jsem to dat do puvodniho nastaveni, pac sem tam nemohl nechat ASIO ovladace.Protoze jsem chtel mit spustenuho jeste neco jinyho.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Nahravani songu do pocitace

Příspěvek od pavlii » 15 led 2012 19:49

No nejde až tak o přebuzení jako o to, že PHONO vstup má určitou charakteristiku (hledej RIAA) právě kvůli přenosce. Takže ta ti znehodnocuje nepřenoskové signály.

P.

Odpovědět