Nakupovani na thomann.de ??

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Nakupovani na thomann.de ??

Příspěvek od jardatop » 29 úno 2008 18:21

Nemate nekdo zkusenosti s nakupovanim v obchode thomann.de ?
Je zajimave, ze v anglicke verzi (UK) jsou ceny o neco nizsi nez v nemecke. Na kterem webu muzeme nakupovat my a kolik stoji postovne?
Diky!

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 29 úno 2008 18:22

jen za německé ceny :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 29 úno 2008 18:24

objednavku mozes odoslat z hociakej stranky...pre CR a SR platia nemecke ceny a postovne je 20 eur...

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 29 úno 2008 19:31

Diky!

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 29 úno 2008 19:35

do 30 kg to poštovné btw.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Lagya
Příspěvky: 9
Registrován: 31 pro 2005 12:56

Příspěvek od Lagya » 29 úno 2008 20:26

ted jsem platil s poštovným do CZ za 15E

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 29 úno 2008 23:29


Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 01 bře 2008 11:33

Mas recht Lagya 15 EUR je to do CZ, ted jsem koukal na fakturu
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 04 bře 2008 13:01

Jeste mam dotaz. Lze tam na miste platit hotove i Visou?
Musim mit zbozi objednane pres internet, abych si ho tam mohl vyzvednout nebo mi ho prodaji i bez predchozi objednavky, pokud bude skladem? Budu tam mit totiz cestu kolem, tak bych se tam nezavazne stavil.
Dik.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 bře 2008 13:07

Visou muzes platit, ale nesmi to byt Visa Electron. Tu neakceptuji.

Zbozi ti prodaji primo na miste, bez predchozi objednavky, ale musi ho mit zrovna skladem. Dost rychle se to tam obmenuje, takze to, co jeden den maji, uz treba druhy den nemusi byt skladem. Proto je lepsi mit v zaloze vybrano vice produktu, jako nahrady za to, co pripadne nebude.

Kdyz bys objednaval pres Internet s tim, ze to vyzvednes na miste a zaplatis hotove, tak to nebudou chtit udelat, protoze maji obavu, ze neprijedes a nevyzvednes si to.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 04 bře 2008 13:40

musi to byt mezinarodni karta coz ty electrony nebývají
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 04 bře 2008 13:44

Platil bych kartou Visa Classic.
Diky, chlapi, za info!

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 04 bře 2008 14:36

Jeste neco.
Jak je to s DPH? Ty ceny v DE jsou i s DPH - to, co opravdu zaplatim nebo jak?

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 bře 2008 15:47

a.tom.x píše:musi to byt mezinarodni karta coz ty electrony nebývají
Moje Electron je mezinarodni a mohu ji pouzivat minimalne po cele Evrope. Ale Thomann ji proste neakceptoval.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 bře 2008 15:49

jardatop píše:Jeste neco.
Jak je to s DPH? Ty ceny v DE jsou i s DPH - to, co opravdu zaplatim nebo jak?
Ceny na webu jsou vcetne DPH.

Odpovědět