Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
ekral
Příspěvky: 253
Registrován: 31 srp 2005 18:56

Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od ekral » 07 úno 2011 13:54

Zdravim,

shanim napajeci zdroj pro Focusrite Pro 10 i/o. Mel by byt oznaceny External locking power supply FF PSU01 a ma ho v nabidce firma Mediatech, s.r.o. (mediatech.cz):
Obrázek

http://www.mediatech.cz/?p=actions&acti ... les&id=929

Support z Focusrite reaguje velice rychle (za par minut odpovedeli na email), ale odkazali mne na lokalniho distributora, firmu Mediatech, s.r.o, ale ta se neda zkontaktovat, protoze zadny z telefonu, co ma Mediatech na strankach nefunguje! Nevite, jestli ta firma jeste funguje a nezkrachovala, pripadne kde bych mohl ten Focusrite PSU01sehnat?

Dik moc

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od Fractal » 07 úno 2011 18:14

vypada to hodne podobne (myslim konektor) jako yamaha adaptery pro zvukovky a mixpulty - zkus to pres yamahu, zjisti si pojistku a napeti, melo by to fungovat

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od Tranzistor » 07 úno 2011 22:34

Zkus oslovit MediaPort, ty tu taky prodavaji Focusrity, to ze to bude stejny jako yamaha, na to bych nesazel, i kdyz je to stejne vsechno z Ciny...
http://shop.mediaport.cz/index.php?cPat ... ilter_id=5

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od kexik » 08 úno 2011 09:49

ten yamahacky zdroj mozem omerat, ak by to pomohlo. ale tiez to povazujem za poslednu moznost.

Uživatelský avatar
ekral
Příspěvky: 253
Registrován: 31 srp 2005 18:56

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od ekral » 08 úno 2011 10:20

Dik moc :), jeste to zkousim primo prez Focusrite.

Tady jsou specifikace:

Output Voltage: 15 Volts
Output Current: 0.6/1.4 Amps, Alternating Current (AC)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od kexik » 08 úno 2011 10:35

yamaha je tusim 18V ale mozno sa mylim... pozriem

ty ten zdroj nemas alebo potrebujes vymenit pokazeny? lebo navarit ten konektor na hocaky zdroj 15V AC vobec nie je problem. v tej krabici je fakticky len trafak, ziadna elektronika. pri zapojeni pinov tym ze je tam striedave napatie, nezalezi ani na polarite. hentaky zdroj je preto velmi lahke nahradit, jediny zadrhel je ten konektor

Uživatelský avatar
ekral
Příspěvky: 253
Registrován: 31 srp 2005 18:56

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od ekral » 08 úno 2011 10:49

kexik píše:ty ten zdroj nemas alebo potrebujes vymenit pokazeny? lebo navarit ten konektor na hocaky zdroj 15V AC vobec nie je problem. v tej krabici je fakticky len trafak, ziadna elektronika. pri zapojeni pinov tym ze je tam striedave napatie, nezalezi ani na polarite. hentaky zdroj je preto velmi lahke nahradit, jediny zadrhel je ten konektor
Mam jenom US verzi, je tam napsane, ze bezi jenom na 110V

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od kexik » 08 úno 2011 10:54

aha, ale konektor tam je... tak to by bol dalsi nudzovy variant, urezat konektor a naspajkovat na 15V AC wallmart

http://www.seguro.cz/eshop/2347-de20-15 ... c-13a.html
http://www.pselektronic.cz/k5201-743-zd ... 510ac.html

atd...

ale najskor vycerpaj vsetky moznosti ohladom originalu

Uživatelský avatar
ekral
Příspěvky: 253
Registrován: 31 srp 2005 18:56

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od ekral » 08 úno 2011 11:31

kexik: udelam to jak pišeš, zkusim sehnat original a kdyz uz mi nezbyde nic jineho, tak prepajim ten konektor

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od kexik » 08 úno 2011 11:56

este jedna drobnost, ak budes kupovat ten 15V adapter, moze byt aj na vyssi prud nez 600mA, to nevadi, skor naopak. vadilo by keby bol na mensi maximalny odber. akurat bude vacsi/tazsi ale to zas tak neboli.


Uživatelský avatar
ekral
Příspěvky: 253
Registrován: 31 srp 2005 18:56

Re: Napájecí zdroj pro Focusrite Pro 10 a Mediatech.cz

Příspěvek od ekral » 08 úno 2011 18:27

jo, muzikant.cz jsem zkousel, bohuzel nebyli schopni zjistit datum dodani. Nakonec zareagovali v Audioteku, ze to muzou dodat do 4-6 tydnu. Focusrite jsem se ptal, jestli jeste Mediatech funguje, odepsali, ze ano, ale ze se pry stehuji a meni telefony. Ale to vubec nechapu, prece napisu na web, ze telefony nefunguji a ze se stehuji a na email dam automatickou odpoved. Nejak se mne to nezda. Kazdopadne, snad to vyjde a za mesic budu mit ten zdroj :).

Odpovědět