Napájení preampu 9V baterkou? zn.:MOBILTA !

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Napájení preampu 9V baterkou? zn.:MOBILTA !

Příspěvek od Magion » 05 úno 2007 12:26

CHtěl bych napájet preamp ART TUBE MP studioV3 baterkou. Máte s tím nějaké zkušenosti? Napájí se 9VAC, 700ma.
Řeším jak vymyslet mobilní preamp do přírody :wink:

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 úno 2007 12:45

Presouvas studio do lesa? To me taky laka :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 úno 2007 12:48

AC je alternated current, baterka poskytuje DC, cize direct current. jedine riesenie (okrem nejakych radioamaterskych rieseni) je maly oloveny 12V akumulator, ake sa pouzivaju do UPSiek, maleho menica 12V=/220 a nasledne original napajaca, ktory si dostal k preampu.
bude to dokopy vazil kilo, nebude to male, ale do prirody to vyvezies.

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 05 úno 2007 13:24

kexik: máš typ na nějekého výrobce-dodavetele? Nebo řešení rovnou nějakého preampu na baterku?
cyril: jojo studio u kapradí a potůčku.... - lakají mě akustické jamy v přírodě a jejich kvalitní nahrávání (včetně lesních ambientů....). Jen teď vyřešit tu technickou stránku... Mám microtrack 24/96, ale bral bych k tomu lepší preamp na kondenzátory....

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 úno 2007 13:27

Magion: uz jsem tu kdysi resil pouzivani nearfieldu v otevrenym prostoru (louka, pole...)... a nemusis resit rockwooly :) Dej pak vedet jak se dari, foto by taky moc potesilo ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 úno 2007 13:37

magion: zakladna otazka je, ci potrebujes phantom. vacsina baterkovych zariadeni ho bud nema alebo ma len 12V. mrkni co potrebuju tvoje mikrofony, elektretove tuzky zvyknu ist od 9V. ak potrebujes riadny 48V phantom pre pravy kondenzator, tak to bude tazke

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 05 úno 2007 13:39

no bedny sebou tahat nebudu...
Sluchátka stačí a pak mix až doma ve studiu.

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 05 úno 2007 13:40

Rode NT2-A - takže plnej 48V phantom...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 úno 2007 13:49

a aku hodlas pouzit zvukovu kartu? hadam z tvojho podpisu, ze motu to asi nebude...?
ak nemas este ziadnu, najlepsie bude kupit taku, co ma rovno phantom a neriesit preamp...

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 05 úno 2007 15:29

kexik: kartu žádnou - chci to k M-Audio microtracku 24/96

Odpovědět