Nastaveni mixpultu

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Nastaveni mixpultu

Příspěvek od Cyril » 02 bře 2006 19:42

Mam jeden dotaz, velmi laicky. Jak resite to, kdyz nastaveni mixpultu nejde ukladat? To si vsechny pozice nekam zapisete, a pokazdy je znova nakroutite? Nebo michate na jeden zatah? Neni to dost neprijemny omezeni? Jak se to vlastne resi? diky
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 02 bře 2006 23:49

Predpokladam, ze hovoris o analogovem pultu ... digitaly ukladaj ;-) .

MMno presne jak pises, bud se micha najednou a ma to pak vyhodu ze se k tomu nemuzes vratit abys predelal nejakou nepodstatnou pi*ovinu a nebo se to slozite prekresluje. Sofistikovanejsi studiove pulty jako treba Otari Elite (a mnohe dalsi) umej manualni recall. Je to sice pakarna, ale da se to nakroutit zpatky. Mam ten dojem ze jsou analogy co maj ten recall automatickej motorizovanej ... ale to je trida kam nesaham takze se zeptej spis EW ... to je jeho parketa.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 02 bře 2006 23:56

safa: ja do ty tridy taky nesaham... takze pakarna, koukam ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 03 bře 2006 11:18

mmno pakarna ... ale jak rikam, casto je to spis vyhoda ze nemas tendenci se furt vrtat v mixu a furt neco predelavat.

Jinak samozrejme ano, pakarna, nicmene nedela se to zase az tak casto ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 bře 2006 12:18

safa: co se nedela casto? Jinak sednout si a za vikend to smichat muze bejt asi vyhoda, to bych mozna mel zkusit... na druhou stranu, clovek by si to mel asi poslechnout z odstupem (zvlast nezkusenej)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

Příspěvek od nemo » 03 bře 2006 12:44

Co takhle si pult a krabice vyfotit digitakem? Tzv. manual workplace shapshot.. :wink:

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 bře 2006 12:49

nemo: vynikajici napad, ze me to hned netrklo :shock:
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 03 bře 2006 13:45

safa píše:...bud se micha najednou a ma to pak vyhodu ze se k tomu nemuzes vratit abys predelal nejakou nepodstatnou pi*ovinu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 bře 2006 14:06

Fractal: jo zni to blbe, ale muze to bejt funkcni pristup, podle me. Sednout a udelat to poradne... mit pripraveny podklady a ne furt neco menit behem mixaze, az je z toho nakonec hromada sracek, jak rikal Zappa :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 bře 2006 14:12

ja ak nie som spokojny s mixom, tak zacnem odznova... zistil som ze je to efektivnejsie ako riesit stare chyby, niekedy navrstvene za cele tyzdne... mastering, tam je to ine, tam sa mi osvedcilo sejvnut master rack a vracat sa k tomu a vylepsovat s cerstvymi usami
ale uz sme mimo povodnej otazky

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Příspěvek od rastika » 03 bře 2006 18:48

Chlapi bud mam total recall pult alebo miesam 1 skladbu po druhej alebo
softwarovo save ass,vzdy lepsie ako strihat analogovy zaznam rucne
to je teda pakaren!!! ked neboli pocitace.

redswift
Příspěvky: 35
Registrován: 26 kvě 2004 10:33

Příspěvek od redswift » 04 bře 2006 10:42

rastika píše:...save ass...
To mě fakt dostalo :D :D :D

Odpovědět