Když sem ho poprvé nainstaloval, nebyl problem a v pohodě mi najel soft . zatím jsem ho zkoušel jen v demo modu a to jelo normálně..(dle mě akorát jsem tam nějak nedostal komplet vst pluginy)
Pak sem si udělal na NI účet, tam mi to napsalo že produkt je aktivní na jiném účtu, mezitím jsem to psal původnímu majiteli a ten mi poslal jeho data k jeho účtu a normálně sem se tam přihlásil ze svého pc a dokonce mi šli stahnout nějaké 3 aktualizace co tam svítili ke stažení... Ale od té doby jsem už nenahodil MASCHINE software.. jen mi to najelo jakoby to chtělo naběhnout a pak při to rescanu to po dlouhý době hodilo nějakou hlášku se souborem 0401.DLL .. ,ještě několikrát sem to zkoušel dokola.. a nic, dokonce jsem 3x zkošel vše odinstalovat a znova nainstalovat a už mi prostě soft nenajede... myslím si že problém je snad v tom že Pův. majitel ještě má produkt aktivní na svém účtu... Nevíte někdo?????
Ráno mě napadla ještě jedna věc a to ta že sem zkusil ještě nainstalovat Maschine ještě na 1 pc co máme doma.. A samozřejmě že to jede...Zatím tedy jen v tom demo modu.. registrovat jsem to zatím raději nezkoušel... Možná kdybych to zkusil zaregistrovat, že by nastal stejný problém???? NEVÍM !!!
NEMÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST ??? DĚKUJI ZA RADY...