NI Maschine ..Problém .. HELP ME !

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
WRC

NI Maschine ..Problém .. HELP ME !

Příspěvek od WRC »

Čus chlapi prosim vás mám problém.. koupil sem si Maschine po 1 majiteli a mám problém ho plně zaktivovat.. nemáte někdo zkušenost?

Když sem ho poprvé nainstaloval, nebyl problem a v pohodě mi najel soft . zatím jsem ho zkoušel jen v demo modu a to jelo normálně..(dle mě akorát jsem tam nějak nedostal komplet vst pluginy)

Pak sem si udělal na NI účet, tam mi to napsalo že produkt je aktivní na jiném účtu, mezitím jsem to psal původnímu majiteli a ten mi poslal jeho data k jeho účtu a normálně sem se tam přihlásil ze svého pc a dokonce mi šli stahnout nějaké 3 aktualizace co tam svítili ke stažení... Ale od té doby jsem už nenahodil MASCHINE software.. jen mi to najelo jakoby to chtělo naběhnout a pak při to rescanu to po dlouhý době hodilo nějakou hlášku se souborem 0401.DLL .. ,ještě několikrát sem to zkoušel dokola.. a nic, dokonce jsem 3x zkošel vše odinstalovat a znova nainstalovat a už mi prostě soft nenajede... myslím si že problém je snad v tom že Pův. majitel ještě má produkt aktivní na svém účtu... Nevíte někdo?????

Ráno mě napadla ještě jedna věc a to ta že sem zkusil ještě nainstalovat Maschine ještě na 1 pc co máme doma.. A samozřejmě že to jede...Zatím tedy jen v tom demo modu.. registrovat jsem to zatím raději nezkoušel... Možná kdybych to zkusil zaregistrovat, že by nastal stejný problém???? NEVÍM !!!

NEMÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST ??? DĚKUJI ZA RADY... :wink:

xxman

Re: NI Maschine ..Problém .. HELP ME !

Příspěvek od xxman »

Původní majitel musí požádat NI o vymazání Maschine z jeho účtu, potom se číslo Maschine uvolní a můžeš ho zaregistrovat na svůj účet. Takový je oficiální postup podle NI a funguje bez problému. Vymazání produktu z účtu NI je bežně do druhého dne.

WRC

Příspěvek od WRC »

ok děkouj

WRC

Příspěvek od WRC »

přeinstaloval jsem komplet celej komp a už to šlape... jen ještě demo čekám na aktivaci..

WRC

Příspěvek od WRC »

Čus chlapi, tak jsem stále bez aktivace, už sem z toho dost znechucenej. řešim to 3 tejden a stále mi nikdo z NI podpory nenapsal ani čáru nějakýho řešení.

Problém je hlavně asi v tom že mě jak se stala nějaká ta chyba v tom pc a musel jsem to celý přeinstalovat kv. tomu že se mi to vždy zaseklo při otevírání maschine softu (pokaždé)tak že jak jsem nevěděl co se děje tak v tu chvíli jsem řešil z původním majitelem ten problém a on at tedy zkusim jestli to pujde když se přihlásim na servis centru na jeho účet, tak to vlastně šlo a dokonce mi to psalo že je to aktivní, jenže to je podle mě kámen úrazu číslo 2, protože každej comp prej má v sobě něco jako ip adresu, tím oni vlastně vidí odkad se přihlašujete a vidí pak tu neplechu že jsem to zkoušel poté pod tím mojím účtem po přeinstalování veškerých maschine instalaček na stejným pc. jenže tam už je revidovaná ta toho bývalého majitele a podle mě to je to co tam dělá tu paseku.. Pak jsem to ještě zkusil na mém 2 pc a udělal nový účet a tam mi to taky napsalo že je to vedený na jiným účtu.. tak že ted je v tom na NI asi pěknej guláš..
Ještě jedna věc pův. majitel tam měl na účtu ještě nějaké věci a tak účet chce používat dál a změnil si akorát po mém vyzkoušení heslo abych mu tam nechodil což chápu, ale ted je v tom asi pěknej hokej.

Včera jsem s ním mluvil a poradil mi abych zkusil udělat komplet odinstalaci ale totál řek abych zkusil říct nějakýmu ajtákovi aby to smazalo veškerý data i s podsložek v systému a celkově.. a že možná pak by to mohlo jet no..? nevim a sem z toho dost unavenej už.. hlavně mě štve že Z NI mi zatím neodpověděli na 4 maily co jsem jim psal jako problém..

Nevíte někdo?? :idea: :idea: :idea:

Odpovědět