kupil som si MOR2, nainstaloval a teraz mam problem s autorizaciou, pretoze ked spustim Authorisation Wizard a vyplnim moju mailovu adresu, heslo a autorizacny kod (zo skatule), vyhodi mi hlasku - No iLoks were found. Please, check your iLoks are connected securely and that all necessary drivers are installed.
Skusal som iLok pichnut priamo do laptopu a nie do USB hubu, ziaden rozdiel, furt ta ista hlaska. Ked vsak idem do eLicenser Control Center, tam moj iLok vidim, je tam pekne naparovany na Cubase, takto ho uz pouzivam vyse roka (aj som to otestoval - vybral som iLok z USB portu a spustil Cubase; jasne, ze nesiel. Takze, iLok mam urcite funkcny).
Ked som kupoval Cubase (mam verziu 5 Essential) vlani, tak som sa urcite neregistroval na ilok.com. Teraz som sa tam musel zaregistrovat (postupujem podla manualu MOR2). Potom, co som si vytvoril ucet, klikol som na Connect an iLok now, and add to account. Chvilu to spracovavalo moju poziadavku (stranka - We're processing your request), ale potom mi to zakazdym ukaze uvodnu stranku - Connect an iLok now, and add to account. Proste mi na ilok.com nedokaze najst moj iLok key. Netusim, kde moze byt problem. Skusal som vypnut Win Firewall, ani to nepomohlo (mam Win 7 64bit).
Ako je mozne, ze jedna aplikacia (eLicenser Control Center) mi iLok vidi a vidi aj to, ze je naparovany na Cubase (priloha 2.jpg) a ina - Authorisation Wizard od MOR2 s tym ma problem? (priloha 1.jpg)
Stiahol som si z ilok.com aj najaktualnejsie drivre aj iLok Client Helper Setup, vsetko nainstaloval, restartol laptop, ale bez rozdielu. Skusal som sa prihlasit na ilok.com cez Operu, pretoze tam maju hlasku, ze na kompatibilite s Firefox 4 a 5 este len pracuju. Ja mam sice Firefox ver. 3.6.10, ale aj tak som to skusil cez tu Operu. Nic. Fakt uz netusim, co by sa este dalo spravit, aby som to rozchodil...
Myslite, ze si budem musiet kvoli tomuto kupovat dalsi iLok? Stoji to vyse liter...

Co by som este mohol skusit?
Dik!