Nevite nahodou nekdo, kde se tady v republice da poslechnout a vyzkouset Clavia Nord Stage? Slysel jsem nejake ukazky na webu a znelo to moc pekne, ale nic se myslim nevyrovna si na tom chvilku zahrat.
Diky moc
HzH
Nord Clavia Stage
Můj kamarád tady v Karlových Varech má Nord Stage Compact, asi bych ti v případě vážného zájmu dokázal domluvit návštěvu.
Zvukově se mi to líbí, ale epiáno vedle originál Rhodes zní trochu tence. Hammond s originálem srovnat nemůžu, synťák je tam hodně basic. Efekty spíš utilitární. Naživo super, do studia si za ty kačky nejsem jistý...
Saša
Zvukově se mi to líbí, ale epiáno vedle originál Rhodes zní trochu tence. Hammond s originálem srovnat nemůžu, synťák je tam hodně basic. Efekty spíš utilitární. Naživo super, do studia si za ty kačky nejsem jistý...
Saša
jestli je to stejny jako nord elektro, tak to urcite neni zly... nazivy koncerty a kvuli vaze... Hammondky taky neposoudim a u toho rhodese mi na tom schazel ten fyzickej pocit, kterej z toho clovek ma, kdyz macka opravdovy klapky s kladivkama na konci. Hlavne kdyz do toho clove trochu reze, tak mam pocit, jako bych hral skrz limiter.