Novation NOVA - bocnice

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
bassline

Novation NOVA - bocnice

Příspěvek od bassline »

Ahoj,

Nema nahodou niekto bocnice z NOVy ? :D ...za symbolicku cenu by som to kupil...

bodyia: prosim te od koho jsi kupil tu novu ? niekto z cech ? dik...

dendy

Re: Novation NOVA - bocnice

Příspěvek od dendy »

:-)))) sak skus napisat do novation mozno sa im to niekde na sklade este vala :-))

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Nene, je z venku. Jak se ti líbí zvukově? Třeba ve srovnání s Blofeldem?

dendy

Příspěvek od dendy »

bodyia píše:Nene, je z venku. Jak se ti líbí zvukově? Třeba ve srovnání s Blofeldem?
kedysi som mal supernovu.. a teda musim povedat ze zvukovo to bol pre mna skoro o triedu lepsi synth nez blofeld ;-)

vlastne by som mal aj tu tvoju novu uz doma teraz keby som mal peniaze.. ale kedze som nemal dohodol som sa s basslinom ze ju kupi a pripadne ju od neho o 2 mesiace zoberem.. ale sudiac podla jeho nadsenia (na icq) tak asi uz u neho ostane nafurt hehe :-))

bassline

Příspěvek od bassline »

bodyia:

Zvukove uplne uzasny :P ...kdyz jsem jsi ji privez od tebe v utery vecer tak jsem byl tak unavenej ze jsem si rek ze uz jdu spat, zitra ten stroj vyzkousim...no ale nedalo mi to, zapol som to a nakonec sem u toho stravil 3 hodiny a sel spat brzo rano :D ...takze bacha, NOVA je prudce navykova zalezitost ! :D

Inac ty presety v NOVE su fakt dobre udelane, kazdy jeden je pouzitelny a ukazuji NOVU v plny krase...ja jsem zatim ani zadne zvuky neladil, pouze prejizdel presety a obcas neco menil - a kdyz to uz delam ja, taky ladic svych zvuku a nepouzivac presetu, tak to je uz co rict :D

Jedina nevyhoda je to pipani kdyz mackam tlacitka...neda se to bohuzel nikde vypnout....

No a ty bocnice, k sakru, tak to mi tam docela opticky chybi :D

dendy

Příspěvek od dendy »

boha 3 mesiace robi v prahe a uz pise po cesky.. to ja som sa na morave narodil a s polkou rodiny sa bavim po cesky ale pisat tak sem by mi pripadalo divne :-)))

jo tie bocnice to je skoda, s nimi je to proste vizualne strhujuci synth.. ale aj beznich je fajn.. draha povedala o supernove ze je sexy :)

bassline

Příspěvek od bassline »

dendy píše:
bodyia píše:Nene, je z venku. Jak se ti líbí zvukově? Třeba ve srovnání s Blofeldem?
kedysi som mal supernovu.. a teda musim povedat ze zvukovo to bol pre mna skoro o triedu lepsi synth nez blofeld ;-)

vlastne by som mal aj tu tvoju novu uz doma teraz keby som mal peniaze.. ale kedze som nemal dohodol som sa s basslinom ze ju kupi a pripadne ju od neho o 2 mesiace zoberem.. ale sudiac podla jeho nadsenia (na icq) tak asi uz u neho ostane nafurt hehe :-))
No cece, blofeldos neznie zle ale NOVA omnoho lepsie, ma taky konkretny zvuk....blofeld ako keby bol tak nejak trochu zastrety...

bassline

Příspěvek od bassline »

dendy píše:boha 3 mesiace robi v prahe a uz pise po cesky.. to ja som sa na morave narodil a s polkou rodiny sa bavim po cesky ale pisat tak sem by mi pripadalo divne :-)))
pol roka :) :) ....sak tebe pisem slovensky, tak co sa tu ondis :)

dendy

Příspěvek od dendy »

bassline píše: pol roka :) :) ....sak tebe pisem slovensky, tak co sa tu ondis :)
:P

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

hmm, já o bočnicích ani nevěděl, koneckonců na fotce z inzerátu byla bez nich. když je někde uvidím, dám vědět.

mě to zvukově taky úplně neštvalo, slyšel jsem tam sice asi milion zvuků, který už někde v radiích hrály, ale byl tam prostor i pro něco nového. design je ale geniální, malý desktopy jsou stejně věc.

dendy

Příspěvek od dendy »

bodyia píše:design je ale geniální, malý desktopy jsou stejně věc.
tak tak presne :-) lubim desktopy velmi :-)

bassline

Příspěvek od bassline »

bodyia:

No mne je to jedno jestli jsou ty zvuky stare nebo nove...kdyz to zni dobre, tak proc se tym obmedzovat :) ...koneckoncu stejne ve finale zavisi na tom, co z tych zvuku clovek posklada...mne to prijde uplne inspirativni synth...skoda ze nemam zatim HW setup na to abych to mohl vse propojit a normalne skladat...

Odpovědět