Nema nahodou niekto bocnice z NOVy ?

bodyia: prosim te od koho jsi kupil tu novu ? niekto z cech ? dik...
kedysi som mal supernovu.. a teda musim povedat ze zvukovo to bol pre mna skoro o triedu lepsi synth nez blofeldbodyia píše:Nene, je z venku. Jak se ti líbí zvukově? Třeba ve srovnání s Blofeldem?
No cece, blofeldos neznie zle ale NOVA omnoho lepsie, ma taky konkretny zvuk....blofeld ako keby bol tak nejak trochu zastrety...dendy píše:kedysi som mal supernovu.. a teda musim povedat ze zvukovo to bol pre mna skoro o triedu lepsi synth nez blofeldbodyia píše:Nene, je z venku. Jak se ti líbí zvukově? Třeba ve srovnání s Blofeldem?
vlastne by som mal aj tu tvoju novu uz doma teraz keby som mal peniaze.. ale kedze som nemal dohodol som sa s basslinom ze ju kupi a pripadne ju od neho o 2 mesiace zoberem.. ale sudiac podla jeho nadsenia (na icq) tak asi uz u neho ostane nafurt hehe)
pol rokadendy píše:boha 3 mesiace robi v prahe a uz pise po cesky.. to ja som sa na morave narodil a s polkou rodiny sa bavim po cesky ale pisat tak sem by mi pripadalo divne))
bassline píše: pol roka![]()
....sak tebe pisem slovensky, tak co sa tu ondis
tak tak presnebodyia píše:design je ale geniální, malý desktopy jsou stejně věc.