Zdravím,mám jen takovou blbinu.NRV mám cca dva roky až ted jsem si všimnul že na mixu je psané napájení 12V a zdroj je 9V.Nevím jestli to nějak vadí,ale určitě si myslím že by obě dvě hodnoty měly být stejné.
Prosím tedy někoho kdo NRV-10 má,jestli by se nekoukl na zdroj jaké tam má napětí,popřípadě jestli by sem neumístil fotku zdroje pro porovnání s mým.
Zdroj mám originál co k tomu byl při koupi přibalený.
Díky moc
NRV-10 a zdroj
Re: NRV-10 a zdroj
si ten zdroj co mas zmeraj... mozno ma naprazdno aj 15V
jestli je to original zdroj a dva roky ti to funguje, tak to neres 

No díky za koment,ale já bych raději nějaký seriozní názor.mě nejde o to jestli to funguje nebo ne,nebo kolik ve zkutečnosti dává.Jen chci zjistit jestli i ostatní co si nrv koupili maji stejný zdroj.
seriozni nazor? tak to napis do m-audio, proc v tom maji bordel. nebo si rovnou porid poradnej 12Vdc stabilizovanej a peclive vyfiltrovanej silnej zdroj a mas jistotu. protoze to co napsal kexik, je nejserioznejsi odpoved jakou muzes dostat. dost prakticka - on totiz udaj na stitku nehovori o tom, pri jakem odberu ma ten zdroj zrovna na svorkach jake napeti. vetsinou jsou to mekke zdroje a ten rozdil tam opravdu muze byt mezi "naprazdno" a "v zatezi" i vic nez jen nekolik voltu...
Děkuji za poučení,ale já opravdu nezcháním názor jestli to stačí nebo nestačí.to je mi celkem jedno.Můj dotaz byl na to jestli ti co maj doma nrv-10 jestli mají také 9V zdroj.
Také moje otázka směřovala k lidem co to zařízení maji doma.Jestli do máte tak mi napište co máte.
A věřte mi o elektronice vím dost,takže ty poučky jak se chová zatížený a nezatížený nebo tvrdý a měkký zdroj opravdu nejsou to co hledám.
NO,ted se na mě naserete a až příště budu něco potřebovat tak budu na radu čekat asi dlouho.hmmm
Také moje otázka směřovala k lidem co to zařízení maji doma.Jestli do máte tak mi napište co máte.
A věřte mi o elektronice vím dost,takže ty poučky jak se chová zatížený a nezatížený nebo tvrdý a měkký zdroj opravdu nejsou to co hledám.
NO,ted se na mě naserete a až příště budu něco potřebovat tak budu na radu čekat asi dlouho.hmmm
ale hovno 
neznam nikoho kdo ho ma a pouziva. vim akorat, ze ho mel vlada (uzivatel vlad) ale pochybuju, ze by si pamatoval zdroj.
bejt tebou napisu nejakymu solidnimu prodejci, nebo opravdu do m-audia - nrv je dost specificka, neprilis rozsirena vec si myslim..

neznam nikoho kdo ho ma a pouziva. vim akorat, ze ho mel vlada (uzivatel vlad) ale pochybuju, ze by si pamatoval zdroj.
bejt tebou napisu nejakymu solidnimu prodejci, nebo opravdu do m-audia - nrv je dost specificka, neprilis rozsirena vec si myslim..
biscuit: smekam pred tvoji pameti
. . . . . ten mix jsem mel pred nekolika lety ale sel po 3 tydnech z domu.
jak pisou kluci - dotaz do m-audia nebo na jejich forum. Tady ho asi nikdo nema

jak pisou kluci - dotaz do m-audia nebo na jejich forum. Tady ho asi nikdo nema