Numark iDJ2 MOBILE DJ WORKSTATION

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
jackies

Numark iDJ2 MOBILE DJ WORKSTATION

Příspěvek od jackies »

Ahoj osazenstvo.
Potřeboval bych od vás (kdo má zkušenost) prozradit nějaké nectnosti
tohoto zařízení o kterých se výrobce třeba nezmiňuje.

Potřebuji prostě něco all in one a lehce přenositelného, levného, bez počítačů, notebooků a přehrávačů, mixpultů s desítky kabelů atd ....
Prostě co vezmu do jedné ruky a jdu dělat "umění".

Má volba (volba spíše obsluhy, která ho požaduje ode mne koupit na podobné rychlé jednoduché akcičky) padla právě na Numark iDJ2.

http://www.numark.com/idj2

Obrázek

Má to někdo a jsou s tím třeba nějaké technické zádrhele o kterých třeba člověk ani neuvažuje, protože se domnívá že je to jasně bez problému ?

Děkuji za každý názor.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

a proc ne notebook a treba traktor? kdyby te to zajimalo napis pm - poreferuju ;)
i kdyz teda jestli mas ipod, tak tohle bude asi na pousteni dobry reseni. na opravdovej djing je to asi nesmysl..

jackies

Příspěvek od jackies »

Notebooky a veškerý jiný vercajk máme.

Tohle je plánované opravdu čistě jen na pouštění, případně s lehkým srovnáním tempa + nějaký kec do mikrofonu. Žádná ekvilibristika :)
Navíc (k důvodům výše) to ještě také plánuji i jako nějakou zálohu a poslední záchranu kdyby něco "odešlo"

Ani ipod neplánuji, stačí mi buď velká fleška (ky) nebo malý externí disk.

Šlo mi o to, jestli tam nejsou nějaké problémy (třeba se zvukem, připojením externích věcí, omezení jedné funce na úkor druhé, rychlost načítání ....)
Také možná na nasměrování na jinou podobnou mašinku all in one.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Jsem viděl něco podobného, akorát se to připojovalo k PC (cena okolo 3000).
Obrázek
live free or die!

jackies

Příspěvek od jackies »

jj, to jsou ale jen konzole (Herculed DJ console . . . .) a opět PC + soft + .................

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jackies: radsi si nejdriv prover kompatibilitu s flashkama a nebo jinejma usb storage cajkama, nejlip fakt nekde osobne, abys vedel jak rychly to bude, na mp3 jsou soucasny flashky po usb2 do kompu rychly az dost, ale jak si s tim poradi tenhle allinone, to vi buh ;).. jak jsem rek, myslim, ze na takovej basic zabavovej "djing" to bude fajn. nepusobi to teda moc robustne - to je asi taky lepsi si osahat.. me se to celkem libi a myslim, ze pro tvuj ucel to bude to pravy..

Odpovědět