Omnitronic DD-2250 vs. Stanton t.60
Omnitronic DD-2250 vs. Stanton t.60
takze zaujimalo by ma co si myslite o tychto dvoch gramcoch, resp. ktory je lepsi. Poprosim odpovedajte taki co mate s nimi skusenosti, vdaka.
recis.. napr na mixpultoch od tychto dvoch vyrobcov je velky rozdiel. Omnitronic je nepouzitelny povacsinou.. nic sa s nim neda robit.. fadery su smejdove, rychlo odchadzaju... stanton neni ecler, ale vie spravit aj lepsie fadery... je to solidnejsie spravene.... mozno ze sudim nespravne.. ale podla skusenosti s omnitronicom... by som to ani zaboha nebral.
o mixpultoch omnitronik tiez viem svoje, jeden som mal a sable a poty mu odisli az velmi rychlo. popravde tiez sa trochu obavam do tejto znacky investovat, ale vcera som si na nom v obchode pustal platne, vyskusal som aj naky skrec a neprisiel mi az taky zly. Ale prave preto sa pytam, ci s nim ma niekto dlhodobejsie skusenosti, bol by som fakt nerad keby som dopadol jak onehda s tym mixom...
recis - jo mam Omnitronic DD-2250, no za ty prachy sem spokojenej, jediny co sem tam vymenil byla prenoska. Ta rychlost na tom taky neni tak hrozne, celkem se drzi kdyz ho extra netrapis
Ale kamos ma ty stantony, ale nejaky vyssi modely a to je pohadka......
No jo ale technics je technics.......

Ale kamos ma ty stantony, ale nejaky vyssi modely a to je pohadka......
No jo ale technics je technics.......
....:::: DJ Dave ::::....
presne toto neviem zarucit, uz jednemu gramcu som skrecovanim znicil motor takze teraz sa mu tanier ani nepohneDJDave píše:Ta rychlost na tom taky neni tak hrozne, celkem se drzi kdyz ho extra netrapis