No, teď jsem se posouval hlavně co se case týče, takže mám hotové zdroje, v case už mám navrtané díry i pro druhé patro modulů a konečně jsem tam vylepil odrazovou fólii pro podsvětlení. Teď přijde na řadu zabudování zdrojů a podsvětlení.ninja píše:A jak jses na tom ty tudy pochlub se.
chystám se vyrábět zdroje s napájením +15V/-15V/+5V takový jaký byl používán ve formant modularu. Jsou to velice stabilní a precizní zdroje s povoleným zatížením dle použitých součástek. Ale otázka je jestli se pro tebe hodí, kam ho umístíš atd.a.tom.x píše:Nemáte někdo zdroj na CEM 3340? Potřebuju ještě jeden do Doepfer A100 high end VCO.
pěkné, je to makačka to postavit co? Já mám pořád před očima ten krásnej blikající modular, tu spoustu timbrů. to mě žene dopředu. Ale docela mě to i baví stavět. A co midi/cv konverter dělal si?Tudy píše:No, teď jsem se posouval hlavně co se case týče, takže mám hotové zdroje, v case už mám navrtané díry i pro druhé patro modulů a konečně jsem tam vylepil odrazovou fólii pro podsvětlení. Teď přijde na řadu zabudování zdrojů a podsvětlení.ninja píše:A jak jses na tom ty tudy pochlub se.
Jinak hotové mám:
4xVCO s 2SC1583 (resp ekvivalentem)
VCF MiniMoog a VCF ARP
2x mixer
2x ADSR
2x VCA
dual ring modulator
patchbay
Zbytek mám oživené moduly, které už mám na panelech, ale čekají na prodrátování:
2x ADSR
2x VCF Steiner Synthacon
VCF EMS3
MinMax
Saw animator
Hable Wavefolder
Dual gate delay
Dual gated slew
LFO1 a LFO2
Noise + S&H
Autobend
a čeká mě výroba ještě dvou VCO s SSM2210
taky krásaa.tom.x píše:Analogue solutions - TM88, TB88, TS88 a TH88 (moduly TR808 BD, SD, HH, Tom)
Dopefer - 2x Standard VCO, 2x High End VCO, 2xENV, 1xVCA, 1xMoog LPF, 1xCEM3320 Multimode Filter,Wave multiplier, LFO standardní, LFO s proměnným tvarem vlny, 2x mixer, nějaký ty multiples (nutnost !!!)
Plány:
Harvestman - Polivoks filtr
Flame - Clockwork
Doepfer Wavetable oscilator (nebo Harvestman Tyme Sefari)
Používám k němu CHD MCV-1 a šlape perfektně. Navíc mě na něm baví LFOčko, který jde řídit přímo z modulačního kolečka.ninja píše:pěkné, je to makačka to postavit co? Já mám pořád před očima ten krásnej blikající modular, tu spoustu timbrů. to mě žene dopředu. Ale docela mě to i baví stavět. A co midi/cv konverter dělal si?
MCV 1 mam taky, šlape perfektně s těmito VCO to je pravda. Jen mám trochu obavy, aby to utáhnul, když rozpřáhnu CV třeba do čtyřech VCO a kamkoli bude potřeba. Je fakt, že jsem s ním řídil tři VCO, tři ADSR a šlapal normálně. Já to schválně změřím kolik proudu teče do CV vstupu VCO, bude to nula nula nic.Tudy píše:Používám k němu CHD MCV-1 a šlape perfektně. Navíc mě na něm baví LFOčko, který jde řídit přímo z modulačního kolečka.
EMS VCS3 už mám osazený a čeká na zadrátovánía.tom.x píše: http://www.analoguesystems.co.uk/pdf/RS500E.pdf EMS Synthi filter
Dělají to v licenci od EMS
To bude maso
Koukal´s na ten trapezoid to vypada zajimaveTudy píše:EMS VCS3 už mám osazený a čeká na zadrátovánía.tom.x píše: http://www.analoguesystems.co.uk/pdf/RS500E.pdf EMS Synthi filter
Dělají to v licenci od EMS
To bude maso