po porizeni novych monitoru a zvukove karty sem stal pred problemem jak vyresit ovladani hlasitosti, pac se mi nechce lozit za bedny a kazdou zvlast regulovat a ani zvukova karta nema zadny ovladaci prvek a oproti stare mayi nema ani sluchatkovy vystup, takze me to donutilo postavit to co sem postavil.. pasivni ovladani hlasitosti je uplne primitivni zapojeni, viz. schema, dale sem doplnil rozpinac ktery zastava funkci mute. schema zesilovace na sluchadla sem nasel na netu se zakladnim komentarem, takze sem nevedel jestli toto schema bude vubec fungovat.. nastesti funguje.. zesilovac ma vykon 2x 150mW s odberem pouhych 6mA a pracovnim napetim 1,5V - 15V coz je uplne paradni. dlouho sem resil jaky zdroj pouziju, pri testovani sem zkousel ruzne trafa, ale nikdy sem nedocilil toho aby sluchatkovy vystup nehucel, takze sem se rozhodl k trochu crazy reseni a to ze budu zesik napajet dvema tuzkovymi baterkami.. jeste udelam nejake popisky na top a zadni stranu.. kdyz to vemu postupne z leva, nahore je vypinac zesilovace s led kontrolkou, podtim mute a regulace hlasitosti sluchatek, a napravo opakovane mute a regulace hlasitosti na vystup.. tot na uvod asi vse.. na kvalitu moc nehledte, podstatne pro me je ze to funguje tak jak sem si predstavoval...
schema zapojeni + zakladni seznam soucastek

hromadka nestesti

osazena deska

zkouska funkcnosti

detail distance

zadni pohled

predni pohled

v provozu