Označovače kabelů
Označovače kabelů
Máte nějaký tip na jednoduše a účinně aplikovatelné a k tomu účelu určené "označovače" kabelů někde u konektorů (barevný proužek, nápis apod.) ? Už se mi to trochu plete ... Když tam dám normální papírový štítek, za chvíli se to roztrhne
Re: Označovače kabelů
Ja som používal farebné izolačné pásky z Baumaxu. Je tam zda sa mi 6 alebo 7 rôznych farieb. A na tieto pásky som si písal centrofixom označenie...
- ReaktoplazmAR
ja som si kúpil bielu fixku na sklo a robil som si na obidvoch koncoch pri konektoroch krúžky, rozne patterny napr. 2+1, 2+2 atd..
ked mi to nestačilo a chcel som pri mixe vediet presne z akého nástroja ide kábel, tak som si pri konektoroch spravil jednoduché štítky z priesvitnej lepiacej pásky.. odstrihol som asi 5cm a preložil na polovicu lepiacimi stranami k sebe s tým že do stredu som vložil kábel a do zvyšku papierovú popisku.. už nič presnejšie a jednoduchšie si neviem predstavit.
v poslednej dobe to už ale poznám naspamet a zvykol som si kupovat káble/konektory s roznym dizajnom aby sa mi to pamatalo ešte lahšie..
ked mi to nestačilo a chcel som pri mixe vediet presne z akého nástroja ide kábel, tak som si pri konektoroch spravil jednoduché štítky z priesvitnej lepiacej pásky.. odstrihol som asi 5cm a preložil na polovicu lepiacimi stranami k sebe s tým že do stredu som vložil kábel a do zvyšku papierovú popisku.. už nič presnejšie a jednoduchšie si neviem predstavit.
v poslednej dobe to už ale poznám naspamet a zvykol som si kupovat káble/konektory s roznym dizajnom aby sa mi to pamatalo ešte lahšie..
ja som si kupil DYMO labeler a k nemu take textilne pasky .. tie paradne drzia na kabloch ..
Léta používám tohle, dělají se různé velikosti http://www.ges.cz/cz/mcv-2-100-GES06814528.html
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Pruzok obycajneho papiera asi tak 2x3cm nafarbeny zvyraznovacim fixom alebo popisany perom.
Prilozit pozdlzne ku kablu a niekolkokrat obtocit standardnou 5cm priesvitnou paskou.
(riesenie a la Premek Podlaha, ale funguje
)
Prilozit pozdlzne ku kablu a niekolkokrat obtocit standardnou 5cm priesvitnou paskou.
(riesenie a la Premek Podlaha, ale funguje
Co je to zac?dJR píše:A já takto