Použití vestavěného vstupu u NTB

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ploper

Použití vestavěného vstupu u NTB

Příspěvek od ploper »

Zdravím,

rád bych nahrál výstup z přehrávače (tabletu) do netbooku. Jediný vstup je na mikrofon, zesílení se dá ovšem vypnout. Je možné to prostě propojit jack kabelem? Nerad bych interní zvukovku upekl. Nejde mi samozřejmě o vysokou kvalitu, což je snad z otázky jasné.

Podobné téma jsem rychlým hledáním nenašel, zakládám nové. Pokud podobné už je, klidně přesuňte.

jackies

Re: Použití vestavěného vstupu u NTB

Příspěvek od jackies »

Jinak to nejde ?
Tím tvojím systémem se neboj, dej na tabletu nějakou malou hlasitost a v noťasu si nastav rozumnou vstupní citlivost.

ploper

Příspěvek od ploper »

Tohle a jemu podobné bych rád nahrál. Na kvalitě tolik nesejde, ale jiná možnost asi není.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Pravdupovediac som nikdy nepochopil, k comu su taketo hracky do mobilu urcene. Napada ma len akutne zachytenie napadu/melodie, ked je clovek mimo studio, ale tie hrozne analogove zvuky, co z toho lezu, snad ani nedokazu inspirovat.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

dusanmsk: tak se podivej na dendyho tvorbu "ipad only"

ploper

Příspěvek od ploper »

dusanmsk píše:Pravdupovediac som nikdy nepochopil, k comu su taketo hracky do mobilu urcene. Napada ma len akutne zachytenie napadu/melodie, ked je clovek mimo studio, ale tie hrozne analogove zvuky, co z toho lezu, snad ani nedokazu inspirovat.
Ptal jsem se, jestli je to technicky mozne. Netvrdim, ze to bude bourat rekordy v kvalite a sile zvuku (zvlast pres mikrofoni vstup u ntb), jen si to chci zaznamenat.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : ona dendyho tvorba bola dlho IPHONE ONLY :D

Odpovědět