Powercore MD3 pri 96khz

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Bobina » 17 čer 2009 13:00

Ahoj.
Mam mensi dotaz..

Kdyz nastavim na me zvukove karte 96 khz tak cubase kdyz zapnu MD3 plugin zamrzne sice se rozjede ale plugin je disable -(
Pri 44, 48 je vse v poradku.. Kde je zakopany problem?

Mam powercore element. Muze toto bejt ten problem? Nebo tento plugin proste nepodporuje 96k?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Pytkin » 17 čer 2009 13:24

no .. je mozne ze uz nestiha .. ked prepnes na 96kHz , tak to zozerie 2x tolko DSP vykonu ako pri 48kHz ..
kukni sa do panelu , kolko MD3 zerie pri 48kHz .. ak zerie viac ako 50% , tak pri 96Khz je to cez 100% .. co sa neda ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od kexik » 17 čer 2009 13:45

to vobec nemusi byt pravda ze pri dvojnasobnej samplovacke zerie o 100% viac... hodne plugin pouziva upsampling

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Bobina » 17 čer 2009 13:45

kdyz dam 96 tak mam dva dsp na 100proc. Pri 48 jsou na 50ti.. Pri 96 to prestane uplne hrat a musim udelat reset powercoru.
Jen me zajimala latence pri 96.. Cubase sice hlasi 2ms ale dam MD3 a je konec.. Kdyz nepouziju poco tak to hraje.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od kexik » 17 čer 2009 13:52

latencia je pri dvojnasobnej samplovacke polovicna. s tym rataj natuty

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Bobina » 17 čer 2009 13:56

Zkousel jsem Viruse poco.. sice hraje ale zatizeni procesoru skace pri 96 nekdy na 100..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Pytkin » 17 čer 2009 14:00

Ked mas DSP na 100% , tak to nemoze hrat ..

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Bobina » 17 čer 2009 14:28

Pytkin píše:Ked mas DSP na 100% , tak to nemoze hrat ..
ale jen jedno DSP mam jeste 4 v zaloze. virus sam o sobe vezme jedno

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Pytkin » 17 čer 2009 14:35

hovoril som o MD3

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Amorph » 17 čer 2009 14:45

problem je asi v tom, ze ten jeden plugin se neumi rozlozit na vic DSP, takze pokud ho nezvladne obslouzit jedno DSP, tak nepobezi.

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Bobina » 17 čer 2009 15:50

Amorph píše:problem je asi v tom, ze ten jeden plugin se neumi rozlozit na vic DSP, takze pokud ho nezvladne obslouzit jedno DSP, tak nepobezi.
aha tak ted to uz chapu. diky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Pytkin » 17 čer 2009 15:58

Amorph : pochybujem , ze by robili plugin ktory nebezi na 96Khz .. jedine , ze by to v jeho specifikacii bolo napisane ..

nejak to tam nikde nevidim ..

http://www.tcelectronic.com/md3powercore.asp

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: Powercore MD3 pri 96khz

Příspěvek od Bobina » 17 čer 2009 16:16

Stahnul jsem si pdf info a uz mam jasno. Problem je v mem starem powercoru. Je pomalejsi a nestiha to.


The MD-3 algorithm occupies:

Sample Rate PCI/Element
@ 44.1 khz 40 % of 1 DSP
@ 48 khz 44% of 1 DSP
@ 88.2 khz 92 % of 1 DSP PowerCore FW 72 % of 1 DSP
@ 96 khz 100% of 1 DSP PowerCore FW 79 % of 1 DSP

Odpovědět