Poznáte jakej synth je použitej?
Poznáte jakej synth je použitej?
Prosím o radu,na tomhle odkazu http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =104874555 nebo http://www.myspace.com/officialjesu poslechněte si skladbu silver original beats - na začátku ty hutný basový klávesy,to je přesně ten zvuk kterej hledám...nevíte na kterým synthu se dá todle vyrobit...já mám zálusk na Clavia NL2 nebo 2X popřípadě nějaký Yamahy CS6X,půjde to na nich? díky díky moc
- ECSON WALDES
- Profesionál
- ECSON WALDES
- Profesionál
peteness píše:Klidne i Nordlead 1. Kup si k nemu sekac Big Muff a udelas desetkrat peknejsi pasu nez v te ukazce
To urcite ne, Nord 1 a 2 maji jen singl filter. Na tenhle konkretni zvuk potrebujes kombinaci dvou filtu HPF a LPF. Ten ma az Nord 3, bohuzel ma ale spolecnou resonanci coz neni idealni, ale tuhle barvu taky zvladne. Virus (A,B,C,TI) ten je jasna volba bez debat.
zkresleni z krabicky Big Muff k tomu zvuku priblizit nepomuze.
pak je samozrejme moznost tenhle zvuk realizovat v SW synthech/samplerech. tam je moznosti milion....a velmi uspesnejch
.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Jo jasný NL2 to sem přehlíd,takže nejspíš vyhraje virus,ten soft by mohl bejt zajímavej,ale hlavně kvůli koncertům,chci hw verzi,pač z noťase mi jedou stopy s beatama..a navíc nechci bejt závislej jenom na kompu,kdyby se něco stalo..
peteness píše:To je fakz, na tohle je Virus idealni. Ale da se to udelat i v hromade softu jak rika Ecson.TOM-Thak píše:rfs: na huvelu uvidis mozna TI, jestli ho tam z K-audia nekdo vezme.
Normalne bych sel do vira B/C na inzos.
Prominte, jenom doplnim proc tady ted otravuju zrovna s Big Muffem (a trochu si ohreju polivcicku
, doufam ze to nikoho neurazi). Aktualne testuju tuhle krabku s Virem a Microkorgem a zvuky imitujici baskytaru prohnany pres mufa zni skvele.....jako basa samo, mne to nak nedoslo ze se tady neresi ta basa, ja poslouchal jen zacatek toho tracku a ona tam ta basa jede celou skladbu a na mych KRKach ani nak nepoznavam jestli je to synt nebo baskytara....ale je to kapelka, kytarovka, tak asi basovka. 

Jasná věc ,big muffa máme v kapele(www.myspace.com/riverforsale),ale používá ho basák(spolu s turbo ratem,dod phaserem a echo-delayem) - jo ten je supeer:-) ,každopádně až něco pořídím tak to rád vyzkouším,pač starej analogovej syntík(Yamaha CS15D),kterej zatím používám,tak aby trochu zněl ,tak taky ho musim prohánět přes 4 krabky...
peteness píše:Prominte, jenom doplnim proc tady ted otravuju zrovna s Big Muffem (a trochu si ohreju polivcicku, doufam ze to nikoho neurazi). Aktualne testuju tuhle krabku s Virem a Microkorgem a zvuky imitujici baskytaru prohnany pres mufa zni skvele.....jako basa samo, mne to nak nedoslo ze se tady neresi ta basa, ja poslouchal jen zacatek toho tracku a ona tam ta basa jede celou skladbu a na mych KRKach ani nak nepoznavam jestli je to synt nebo baskytara....ale je to kapelka, kytarovka, tak asi basovka.