převodník S/PDIF -> analog

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

převodník S/PDIF -> analog

Příspěvek od Jens Ludwig » 08 pro 2008 00:30

ahoj všem ve spolek....

... potřeboval bych od vás radu, bo možná se hledal zle a málo, ale nenašel sem - sháním nějaký převodník S/PDIF na analog - pokud možno symetrický... chtěl bych to použít k RME HDSP 9652, když zrovna budu línej tahat ke kompu rackovej ADAT převodník... nevíte někdo o nějaký malý SPDIF ->Analog krabičce, která má alespoň relativně rozumnej zvuk a je tak nějak v rámci studentských finančních mezích??? Všem díky za případnou odpověď

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 pro 2008 00:33

take podla mna neexistuje .. tiez som dlho hladal nieco .. a bud za 500 je daky proel .. co nebude nic moc .. potom je behringer daky rack tusim 4-5.000 .. a potom uz drahe veci ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: převodník S/PDIF -> analog

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 08 pro 2008 00:41

Jens Ludwig píše:ahoj všem ve spolek....

... potřeboval bych od vás radu, bo možná se hledal zle a málo, ale nenašel sem - sháním nějaký převodník S/PDIF na analog - pokud možno symetrický... chtěl bych to použít k RME HDSP 9652, když zrovna budu línej tahat ke kompu rackovej ADAT převodník... nevíte někdo o nějaký malý SPDIF ->Analog krabičce, která má alespoň relativně rozumnej zvuk a je tak nějak v rámci studentských finančních mezích??? Všem díky za případnou odpověď
'tahat s kompem', takze neco malyho a prenosnyho k notebooku? jakej mas rozpocet? nejaky apogee miniDAC z druhy ruky nestoji tolik.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 pro 2008 07:42

pouzit malu usb zvukovku s spdif in ako prevodnik... prepojis digitaly kablikom, usb zvukovke urobis routing spdif in - analog out a v daw dalej pouzivas rme

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 08 pro 2008 09:41

A take efekty s digi in, stare samplery, nejlip mi stejne vychazi 1212m :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 pro 2008 10:52

efekty s digi in su skoro vzdy rack

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 pro 2008 11:20

skoda ze taka zvukovka si nevie ulozit ten setup .. ze by to proste behalo standalone ..

wire
Příspěvky: 367
Registrován: 30 čer 2007 17:41

Příspěvek od wire » 08 pro 2008 11:28

Pytkin píše:skoda ze taka zvukovka si nevie ulozit ten setup .. ze by to proste behalo standalone ..
ja verim tomu ze muj fasttrack pro jako standalone vali ale nevim jestli jako DA... ale AD urcite... akorat se musi k nemu pouzit externi napajeni no...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 pro 2008 13:21

viacere zvukovky behaju standalone, mam pocit ze motu napriklad ano (treba overit)

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Příspěvek od Jens Ludwig » 10 pro 2008 00:04

tak nakonec to vyřešil Lexicon Omega... alespoň budu mít i hračku k notebooku

Odpovědět