Problem s S/PDIF na MPX 1

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Problem s S/PDIF na MPX 1

Příspěvek od 120BPM » 13 lis 2007 21:28

Mam takovej problem, ze kdyz pripojim Lexicon MPX 1 pres S/PDIF do DIGI 003 tak to nefunguje a je slyset jenom praskani a pukani. Myslel jsem si, ze je to kabelem nebo DIGI 003 ale to same zapojeni s tim samym kabelem mi naprosto bezchybne funguje s TC M 300. Takze je chyba v Lexiconu. Ale jaka? A taky mi v tom Lexiconu praska kdyz tocim Input knoflikem. :roll: Se asi pos. . . . Vite mi poradit nebo do servisu? A kdyz do servisu tak do kteryho?

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Problem s S/PDIF na MPX 1

Příspěvek od Liquid Sound » 14 lis 2007 00:27

120BPM píše:Mam takovej problem, ze kdyz pripojim Lexicon MPX 1 pres S/PDIF do DIGI 003 tak to nefunguje a je slyset jenom praskani a pukani. Myslel jsem si, ze je to kabelem nebo DIGI 003 ale to same zapojeni s tim samym kabelem mi naprosto bezchybne funguje s TC M 300. Takze je chyba v Lexiconu. Ale jaka? A taky mi v tom Lexiconu praska kdyz tocim Input knoflikem. :roll: Se asi pos. . . . Vite mi poradit nebo do servisu? A kdyz do servisu tak do kteryho?
Hele to je vcelku easy... :) Zaprvé MPX1 (což je k nasrání) umí jenom 44.1. Za druhé propojíš SPDIFy i/o MPX1 a 003. Na MPX1 pak v System>Audio:

Audio Input/clck Digital/EXT
Audio Input Mode Stereo (optional)
Audio Output Digital

MPX1 máš pak v PT na CH17-18

Když je MPX1 v digitálu, knoby Input a Output nefungujou. Enjoy! :)

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 14 lis 2007 23:01

Dik! Jsem si vubec nevsiml tuto odpoved. Se omlouvam. To jsem se prave docet v manualu, ze je potreba to prepojit. Ale kdyz zmacknu cudlik System tak se mi neobjevi zadna moznost Audio. Nebo co ku.. delam spatne? A proc je to v 17-18 a ne v S/PDIF? :roll: Sorry za ty asi hodne blby otazky!

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 15 lis 2007 00:14

Zmáčkni Sytem a šipkou doleva furt a furt dokud se neobjeví System select: Audio. V ten moment začni točit tim parametrovym kolečkem (největší krokovej knob) a už ti skáčou předvolby na Audio, který šipkama měníš...
ch17-18 protože je tak defaultně nastavenej v PT. Klidně si to v IO setupu změň.

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 15 lis 2007 00:16

17-18 je v PT defaul spdif. 1-8 je analog; 9-16 adat

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 15 lis 2007 09:21

OK. Hned jdu na to. Mockrat dekuji za ten podrobnej navod!!! :wink:

Odpovědět