Prophet 5 vs. Prophet 600

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 06 bře 2007 00:10

biscuit: to by u ABBA(y) asi nevypadalo úplně stylově :) Leda by laptop nebyl vidět a kontroler by by byl replikou Propheta :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 bře 2007 00:31

cyve, je 2007. i abba to urcite chape :) delam si kozy.. je to samozrejme ciste na nich, ja bych taky mozna jednal stylove ;)

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 06 bře 2007 00:36

biscuit: ja byl nedavno na 30's party a DJ tam namisto asfaltovych desek na kličkovým gramofonu pouštěl normálně CDčka... no ale oblečenej byl stylově :D I většina lidí v sále...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 06 bře 2007 00:46

Ja neviem, keby som mal vysolit za zachovaleho, zoservisovaneho(iny v tomto pripade nema vyznam) Propheta 5, 2000 - 2500 Eur a potom to tahat po vystupeniach......mnoo neviem, neviem, mozno raz zacas na vystupenie, ktore za to stoji, ale urcite NIE do hospody, alebo tak. Fakt by som to riesil alternativou virtualu, alebo si dat scustomizovat nejaky klaves bud ako synth, alebo ako kontroler, cize drevo,kov, pripadne patina, ale v case ABBY to boli asi vcelku nove zalezitosti :) takze patina je asi blbost, skor pekny lesk, nech je to ako nove.

hmm, este ma napada ze ked sa pojde aj tak hlavou proti muru, tak urcite Prophet 600, je to o nieco stabilnejsi synth, cez midi sa supne Noah a ked ho nejaky dobrak obleje s pivom a vyskratuje, nie je to az taka skoda.
Naposledy upravil(a) KAYKO dne 06 bře 2007 00:51, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 06 bře 2007 00:49

Safo, inak je pravda, ze pri precitani nazvu tvojho threadu ma konecne po case prijemne pichlo pri srdci :)

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 06 bře 2007 09:22

a co poridit virtualni prophet od Creamware: http://asb.creamware.com/index.php?lang ... &product=1 anebo rack verzi: http://www.cwaudio.de/index.php?seite=klangbox&lang=en To se da dobre ukryt, k tomu nakou dobre vypadajici klaviaturu ve dreve, a je to... Anebo to ASB narvat s nakou klaviaturou do 1 skatule, staci sikovnej truhlar... A bude to stylovy, zvukove hodne verny, (v ty rack verzi je navic moog i prophet) a stabilni...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 bře 2007 10:12

tankista píše:a co poridit virtualni prophet od Creamware:
... to nic neresi, ty samy zvuky jsou v NOAHovi.

Obrázek
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 06 bře 2007 10:33

Ja myslel, ze vam Creamware nevadi zvukove, ale tim, ze se - cituji: "Creamware NOAH (kterej se sere)." tak nic...

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 06 bře 2007 11:48

Obrázek

pak uz mne napada jedimny reseni - mimochodem dokonaly:)) !!!

AKAI S6000 - bude nejlepsi pro vsechny ty stary pekace. PRPOHET5-MINIMOOG-ARP2600-CS80-EMS-SYNTHEX-JUPITER8-OBERHEIM-OB8

Safa, to si nedelam srandu, kdyby ses kolega rozhod pro tenhle AKAI dam vam do kupy pripravu vsech zvuku, pomuzu vysamplovat vsechny ty originalni masiny (sam jich mam hodne ve studiu). Garantuju ti ze nepoznas rozdil od originalu. Za S6000 dam ruku do ohne, pouzivam ho nonstop, je to nejlepsi nastroj kterej se mi kdy dostal do rukou.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 bře 2007 12:23

ECSON WALDES píše: Safa, to si nedelam srandu, kdyby ses kolega rozhod pro tenhle AKAI dam vam do kupy pripravu vsech zvuku, pomuzu vysamplovat vsechny ty originalni masiny (sam jich mam hodne ve studiu). Garantuju ti ze nepoznas rozdil od originalu. Za S6000 dam ruku do ohne, pouzivam ho nonstop, je to nejlepsi nastroj kterej se mi kdy dostal do rukou.
... tak to je grandiozni nabidka, vyridim ... i kdyz Dan se zrovna ted mazli s "novou" P600 takze tad to asi sotva projde ;-DDDDDDD
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 bře 2007 12:26

tankista píše:Ja myslel, ze vam Creamware nevadi zvukove, ale tim, ze se - cituji: "Creamware NOAH (kterej se sere)." tak nic...
... to mas pravdu, tak RESI to otazku poruchovosti (coz je ale doufam, momentalni zalezitost kterou vyrobce bude schopnej opravit) ... ale neresi to zvuk. Druha vec je esli se pri vozeni po svete nebude strat i ten jejich ostatni HW
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět