Propojení SCSI s PC

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Propojení SCSI s PC

Příspěvek od Ondrash » 27 bře 2007 12:23

Ahoj. Už jsem hledal tady na ezone, ale nějak jsem to tu nenašel. Potřebuju propojit můj K2500R s počítačem a také koupit externí box na CD-ROMku.

Poradíte mi nějaký konkrétní typ SCSI řadiče do PC? Zarazily mě konektory na K2500. Je tam nějakej 25 pinovej SCSI D-SUB konektor. http://pinouts.ru/HD/ScsiExternalAmigaMac_pinout.shtml Jakej bude na řadiči? Kde se dá sehnat kabel. Vyrábí se vůbec ještě?

Díky Ondráš.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 bře 2007 12:41

Naposledy upravil(a) kexik dne 27 bře 2007 13:18, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 27 bře 2007 12:47

Ahoj Kexíku, díky za odkaz na kabel. Odkaz na řadič nefunguje. Jakej tam musím mít? Jaká to má být norma?

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 27 bře 2007 12:51

Abych ti udelal radost,tak mam Adaptec AHA-2940AU,spoluprace vzorna a bezproblemova pri dodrzeni urcitych zasad.A pak mam jeste SLIM SCSI 1450C,hec -))))

Za cenu externiho boxu ti prodam externi mechaniku a kabel k tomu venuju zdarma -)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 bře 2007 13:15

vyriesene... obecne by ti mal stacit nebootovatelny scsi-2 s 50pin centronics konektorom dovonka
co ma trapi, je terminator... na strane radica byva terminator v radici, ale na opacnom konci???

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 bře 2007 13:18

Ondrash píše:Ahoj Kexíku, díky za odkaz na kabel. Odkaz na řadič nefunguje.
opravene

Odpovědět