Řešení pro živé hraní
Řešení pro živé hraní
Zdravím, mám poněkud lamerský dotaz. Chci během svých živých vystoupení používat VST knihovny, jelikož zvuky klavíru a ostatních na mém stagepianu stojí za houby. Mám k tomu účelu vyhrazený počítač (4jádro, 4GB RAM a ty ostatní věci kterým nerozumím), který bude sloužit pouze jako hudební nástroj s programem Cantabile, který mi byl pro tenhle účel doporučen. Zajímalo by mě, jakou byste mi doporučili externí zvukovku, maximálně tak do 4 tisíc..
Re: Řešení pro živé hraní
lepsia by bola interna , ak ten pocitac neni notebook .. bude s nou menej problemov ..
ak je to notebook a potrebujes externu zvukovku , tak napis , kolko potrebujes vystupov ..
ak je to notebook a potrebujes externu zvukovku , tak napis , kolko potrebujes vystupov ..
.. Dva?Pytkin píše:lepsia by bola interna , ak ten pocitac neni notebook .. bude s nou menej problemov ..

no s internou zvukovkou dosiahnes lepsiu latenciu a bezproblemovejsi chod .. kludne by mala stacit nejaka M-AUDIO Audiohopile .. ta ale nema mikrofonny vstup .. potom trebars Delta 1010LT ak netreba phantom..
Zdravim, tato tema zaujima aj mna. Takisto zhanam zvukovku externu. Momentalne ju nevyuzijem na zive hranie, co by som v buducnosti rad, ale zatial na skladanie s Maschinom. Zaujima vas nazor na Traktor Audio 6 od NI. Je to dobra kupa alebo sa poobzerat po nicom inom napr. Focusrite Saffire 6 USB? Nemam s tymto zatial vela skusenosti tak budem vdacny za kazdu radu.
no ten Focusrite bude urcite lepsi ako Traktor ..
Aha je ten Tractor iba zbytocne predrazeny lebo ma nalepku NI? A co napriklad KONNEKT 6?
konnekt 6 je tiez v pohode .. hladaj skusenosti uzivatelov , s cim maju problemy ..
traktor neni predrazeny, len ho kupujes bundlovany s drahym dj softverom... ak to nepotrebujes na djing, je to zly napad.athletico píše:Aha je ten Tractor iba zbytocne predrazeny lebo ma nalepku NI? A co napriklad KONNEKT 6?
Ak nechces v buducnosti vylucit :
- externe masinky
- zapajania spevu a zivych nastrojov do vystupenia
- moznost mat samostatne vyvedene odposluchy [metronom, spev..]
, tak pre zive hranie je dolezity aj pocet vstupov a vystupov.
Saffire 6 USB = 2/4 i/o
Traktor = 6/6
Konnekt 6 = 2/2 - to je malo, podla muojho skromneho nazoru minimalne 4/4
- externe masinky
- zapajania spevu a zivych nastrojov do vystupenia
- moznost mat samostatne vyvedene odposluchy [metronom, spev..]
, tak pre zive hranie je dolezity aj pocet vstupov a vystupov.
Saffire 6 USB = 2/4 i/o
Traktor = 6/6
Konnekt 6 = 2/2 - to je malo, podla muojho skromneho nazoru minimalne 4/4
Díky všem za příspěvky 

Pripajam sa k dakovacke