Roland S-760. Co s ním?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Roland S-760. Co s ním?

Příspěvek od eGen » 15 led 2008 10:37

[align=center]Obrázek[/align]

Muj vubec prvni nastroj ever. Plna pamet, digi karta. Uzil jsem si s nim hodne srandy. Uz dlouho se ho snazim prodat. Ale dnes jiz asi neprodejne. PC 100.000,- :)

K cemu by dneska jeste asi tak mohl slouzit ? Mimo to ze se na nej chyta prach ....

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 15 led 2008 10:58

eGen: Jestli nějak plánuješ živáky, tak se dá využít třeba na bicí (má myslím víc outů). Ve studiu už ho nepoužiješ asi bohužel na nic, nejsi-li fanda nějakého vintage Roland sampling soundu 8-) Aspoň mě moje Yamaha A3000v2 ve studiu jenom visí v racku. Ani tu efektovku z ní už vlastně nepoužívám...

Saša

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 led 2008 11:04

Jakou ma cenu? Nemas nejakou ukazku zvuku?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 15 led 2008 11:19

Cyril píše:Jakou ma cenu? Nemas nejakou ukazku zvuku?
Zvukovou ukazku sampleru ? :) Pust si nejaky wav .. asi tak to hraje :) Je to opravdu kvalitni kus nabytku. Ve sve dobe to pouzival Hans Zimmer (mel jich strasne moc v racku ... at nekecam asi 24x), a pak ROni Size na zivak z toho mel postaveny ty bunky. Roni jinak prisaha na ten digitalni filtr .. pry to ma neco vhodneho pro jungle a dnb ... ale to rika Roni :)

Jinak jakou to ma cenu ? to nevim ... Kdyby to nekdo vzal za 10.000,- tak mu k tomu prihodim 30 sample CD dle vyberu, ale tenhle thread jsem nezalozil kvuli inzerci ... na bazerch byl milacek uz dost dlouho.
Spis tak obecne co se starejma nastrojema ....

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 15 led 2008 11:22

syncro píše:eGen: Jestli nìjak plánuješ živáky, tak se dá využít tøeba na bicí (má myslím víc outù). Ve studiu už ho nepoužiješ asi bohužel na nic, nejsi-li fanda nìjakého vintage Roland sampling soundu 8-) Aspoò mì moje Yamaha A3000v2 ve studiu jenom visí v racku. Ani tu efektovku z ní už vlastnì nepoužívám...

Saša
Ty jo na live by to slo, ale jednak asi live neplanuju, a asi bych live neresil HW samplerem ...
Jo dovedu si to predstavit s nejakym DrumTrigerem jako doplnek bicmana, zeby pres to trigoval bici ...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 led 2008 11:22

eGen: promin, mel jsem si o tom nejdriv neco precist :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 15 led 2008 11:25

me takhle lezi doma AKAI S-1000PB, s 10MB ram modulem a SCSI interface...

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 15 led 2008 12:50

LUPO píše:me takhle lezi doma AKAI S-1000PB, s 10MB ram modulem a SCSI interface...
A taky ti to je lito vyhodit co ? :)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 15 led 2008 13:29

eGen: no, jak sem uz kdysi rikal, prodat to za 1000 korun nebo vyhodit mi prijde blby, to je lepsi mit doma a kdyz budu potrebovat tak pres ty akai stary prevodniky prozenu nejaky bici a zas to schovam na dno skrine :) tahat na koncerty si to neumim predstavit, je to velky a tezky jako krava

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 15 led 2008 14:31

na soucastky.. beru.. ;)

Odpovědět