jasný chapu

že by to nehralo bez prevodniku

--- neřekl jsem HI END POSLECH

řekneme kvalitni poslech
.. prehravam spíše Flac /Waw ale i ty mp3 když maji dostatečny bitrate 320 ... .Proč se na to vlastně ptam -na tu kvalitu .Pač na noční poslech je pro mě nepohodlné mít u postele počítač/zvukovku .... ted jak prepínat skladby že ? jedine navolit je ve winampu treba.. ale i tak je to stale nepohodlné . a muj Iriver e150 sice hraje "podobě" jako ta Focusrite ale samozřejme nemá dostatek síly by sluchatka vybudila ....takže jedine na večení poslech dokoupit nejaky zesik ale slyšel jsem že pokud by to nebylo nečo opravdu kvalitního tak za 20 000 .... tak to bude spíše jen degradovat signál .....
PS:1 Na těch ruznych Hiend .hifi forech atd prave piši že jsou rozdily ve zvuku velke ... že se zpevni basy. nejsou tak ostre vysky .lepsi prostore atd atd atd

tak me zajima jestli to tak fakt je nebo jestli to neni jem "placeno " ... jak říkam u mě rozdíl mezi obyc IRIVER ZA cca 1500 a Focusrite pro 24 ... takřka" žadny" rozdil nezaznamenavam .... a to si myslym ze ta zvukovka ma slušné parametry( rozhodne lepsi nez ten mp3 prehravač ) Asi to bude fakt tak jak piše IVO -že rozdily budou asi jen malé ... a je fakt že dražsí prevodnik než ma ta Focusrite jsem neslyšel . jen v podobné trídě ESI,M audio ,LINE 6 ,LEXICON ...
ps 2 : Na čem vy poslouchate např večer když si chcete hudbu v klidu vychutnat ? jak to mate vyřešený ? počak/Zvukovka ? Cd player-zesilovac ? prenosny prehravac ???