RS422 kabel pro Emagic AMT8

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

RS422 kabel pro Emagic AMT8

Příspěvek od a.tom.x » 17 čer 2007 21:03

Čau, sháním RS422 kabel pro síťové propojení Emagic AMT8. Nevíte kde se dá tahle Apple záležitost v Praze koupit?

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 17 čer 2007 21:40

Jen pro pořádek: RS422 není "Apple", pouze to je značení podle amerického doporučení. V Evropě se to jmenuje jinak, jen se mi nedaří vydolovat jak (snad V.35). V podstatě to ale je V.24 (po americku RS232), ale datové linky vedené symetricky.

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 17 čer 2007 21:42

Jaj, asi to bude X.21

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 17 čer 2007 21:54

A kde se to dá pořídit?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 čer 2007 09:49

ake to ma mat konektory? ak 25 pinove canony, tak to bude celkom pravdepodobne standardna 422, a to by malo ist normalne dostat v kompjutrovych obchodoch ako 422 seriovy kabel, vo fabrikach sa to pouziva vo velkom... ale tusim jablcnik mal nejake 15 pinove kable na toto? mrkni ako maju vyzerat konektory a skusime pohladat nejaky konkretny shop cez web? ak je to nejaky apple format tak jedine pozvarat, alebo nejake pc srotovisko

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 čer 2007 11:02

http://download.info.apple.com/Apple_Su ... 8%20en.pdf

je to osmipinový konektor viz strana 71
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 18 čer 2007 11:07

Jestli je to ta X.21 tak to má Canon 15

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 18 čer 2007 11:12

Aha, tak to není Canon

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 čer 2007 11:21

Canon je ten druhej, potřebuju to dát do sítě první a druhý AMT se propojí normal seriovým kabelem a druhý a třetí tímhle bazmekem :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 čer 2007 12:22

dyk v tom manuali mas komplet pinout... mini din 8 konektor je bezne v predaji, takze otazka stoji, kde je (v prahe) nejaky obchudek kde zvaraju kable na zakazku... toto im ukazes a mali by si s tym poradit

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 čer 2007 12:52

;) radeji bych to nekde koupil hotove ...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 čer 2007 13:18

no, nechcem tvrdit ze to je ono, ale s vysokou pravdepodobnostou...
http://www.muziker.cz/default.aspx?Yama ... od_id;3692
jamahacke drummoduly maju to host konektor tiez na minidin 8 ale je sanca ze su tie piny zapojene inak... tak to ber bez zaruky
http://www.muziker.cz/downloads/navody/ ... III_SK.pdf

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 čer 2007 13:26

To neni ono, tohle je 2host od Yamahy
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 čer 2007 13:27

to ja viem... ale moze to mat rovnaky pinout...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 čer 2007 13:33

ee, nema rovnaky... nasiel som zapojenie tej yamahy... tak nic, zabudni na to

Odpovědět