Hmm, no gratulace ...a dá se ten filtr použít? Potřeboval bych něco ke svému 12bit sampleru.
Budu muset pohledat, někde jsem měl částečně osazené tisky těch modulů.
Cyril píše:bodyia: kytarovej syntak? Jakoze to cte data z midi snimace a prevadi na MIDI?
Ale nééé. Signál z kytary přivádíš na normální analogový vstup a upravuješ ho filtrem, můžeš řídit obálku atd...
ARP kdysi dělal takový synth - ARP Avatar
Dnes už tyto věci umí (nějak) spousta kytarových multiefektů (ale digitálně)
Foter s tym hraval aj nahraval, este to ma. Vyzaduje to specialny snimac, na kazdu strunu samostatna cievka. Zvuky z toho su uplne realny analogovy synth.
To fungovalo poměrně jednodušej, envelope follower spouštěl obálku (AR), následoval detektor kmitočtu, který pak stejný tó vyloudil z interního VCO, z něj to šlo do děličky (i nepravidelný intervaly) a pak do filtru. Žádný MIDI, všechno klasika. Ale nepovedlo se mi to rozběhat v nějakým stavu, kdy bych byl ochoten zařadit toto zařízení jako normální gear do studia. Ale filtr běhal, to jo.
RASTIS: Kdyby ses někdy chtěl AVATARa zbavit, tak dej vědět.
deep píše:prosim prosim nemas nejaky blisi info jak to funguje? idealne to AR v pdf (ja mam jen novejsi)
asi ne co fakt by me to dost zajimalo
Vsadil bych se, že už to někde na internetu je, ale můžu to naskenovat (pochopitelně "pro svou vlastní potřebu" )
V práci mám někde to Amáro origoš, ale doma jsem teď našel kompletně okopčené. Ona tam byla barevná stejně jen obálka (když nepočítám zažloutlé stránky.. )