Zdravim, jelikoz asi miluju lowend preampy, tak zitra kupuju Samson c-valve ... Ma digitalni vystup a tak to chci vyzkouset.
Vystup je kuaxialni (RCA) a ma e-mu 1212m ma take RCA spdif IN ...
Je to obycejny cinch kabel nebo je treba mit nejaky special ktery je na ten digitalni signal ready?Dejte kdyztak tip na kabel, nemuzu nic najit, mockrat diky ....
Za blby dotaz dam pak na oplatkou zase mini recenzi jako u mic200,vtb1 a dmp3
Hele, metan city, kupo si v GM nebo GESU 75 Ohmovy koaxial a dva cinch konektory a spajej... Nic na tom neni. Propojis li to uplne obycejnym cinch kabelem, bude to asi jedno a rozdil nepoznas -)))
pride na to aky ten kabel ma byt dlhy. ak hodne, kupil by som dokonca redukcie cinch/bnc, kabel spreavil s bnc konektormi a zapojil to ako koaxialnu siet, cize cez t-cka so 75ohmovymi terminatormi. potom moze byt kabel klidek 20 metrov dlhy. ak sa bavime o metri, kup normalny cinch cinch kabel a nespekuluj. lepsi je taky co je urceny na videosignal, so zltymi konektormi. dostat samo aj oficialne hotove 75 ohmove kable na digital/video ale su zbytocne drahe
ja tu taham kable 40-50m bez Tciek a terminatorov .. a vsetko fachci jak vinecko .. sudove samozrejme .. i ked teda vacsinou idu v 110ohmoch .. najdu sa ale aj v 75 ..
nunu: heh? tak vyzera korektne 75 ohm prepojenie... zvlast ked potrebujes signal distribuovat, napriklad WC, je to uplne oficialna technika, Y kabel ti nerozdeli signal proporcionalne, pac u mnohych zariadenim su spdif chipy zapojene natvrdo, minimalne spdif-in