Stoany pod nearfieldy

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
helpmerobot
Příspěvky: 72
Registrován: 30 kvě 2008 22:27

Stoany pod nearfieldy

Příspěvek od helpmerobot » 17 črc 2008 13:15

Zdar pánové, jestli tady tenhle topic uz je tak se omlouvam ale nenasel jsem...
Potreboval bysh stojany pod nearfieldy ktery mam na stole a potreboval bych je zvednout jen o takovych 25-30cm.
Hledal jsem na netu ale nasel jsem jenom same dlouhe...
Vim ze by bylo lepsi je mit az dal za stolem, ale tam uz je stena a nemuzu si dovolit moc odsunout celej stul :roll:
Tak prosim poradte, nebo poslete odkaz na prodejnu...Dik

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 17 črc 2008 13:20

Ja to ted poresil nastavcem na stul /cca 20 X 150 cm/, do kteryho jsem jeste jako bonus nastrkal rackove synthy, myslim, ze je to pro tebe nejlepsi reseni...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 17 črc 2008 13:22

smog: mozes sem dat foto?

helpmerobot
Příspěvky: 72
Registrován: 30 kvě 2008 22:27

Příspěvek od helpmerobot » 17 črc 2008 13:24

Taky prosim o foto, nejak si to neumim predstavit

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 17 črc 2008 13:27

Ja je mam na knizkach a na nich jeste Ringmat Domes (http://www.ringmat.com/html/products/do ... domes.html)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 17 črc 2008 13:44

dano: foto dam, az se dostanu z prace, nekdy vecer...

helpmerobot
Příspěvky: 72
Registrován: 30 kvě 2008 22:27

Příspěvek od helpmerobot » 17 črc 2008 13:53

Cyril: na kni%u17eky jsem taky myslel, ale pride mi to takovy moc hardcore oldschool reseni :lol: Tak si asi koupim dva plastovy stojanky na vanocni stromecek a do nih nejaky kůly ze zelezarstvi no :?
Naposledy upravil(a) helpmerobot dne 17 črc 2008 14:06, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 17 črc 2008 14:05

mne doma zatim taky stojej na stole. pod ne jsem dal takovy podstavce z penovy hmoty, ktery byly v krabici u novych komplu, co nedavno prisly k nam do prace. je to docela gut, ale behem mesice se stejne stehuju tak pak to asi postavim na stojany. akorat mam strach aby ty kovovy casti na tech stojanech nerezonovaly..

helpmerobot
Příspěvky: 72
Registrován: 30 kvě 2008 22:27

Příspěvek od helpmerobot » 17 črc 2008 14:11

Hm, to je pravda s tou rezonanci, asi by to melo bejt trochu odizolovany nejakym trebas kusem molitanu mezi stojan a monitor.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 17 črc 2008 15:02

http://www.primacoustic.com/isopad.htm mam je to super.... neni to ani drahy ...

helpmerobot
Příspěvky: 72
Registrován: 30 kvě 2008 22:27

Příspěvek od helpmerobot » 17 črc 2008 15:52

Rozumim dobre, ze se to montuje ke zdi? To ja bohuzel nemuzu, pac mam na monitorech bassreflex v zadu...

jackies

Příspěvek od jackies » 17 črc 2008 17:34

Něco podobného by se ti nehodilo ?

http://www.kancelarskepotreby.cz/spotre ... a-monitor/
http://www.manutan.cz/nastavitelny-drza ... 84061.html

Dalo by se to udělat (jednodušší) u kamaráda určitě za pár kaček.
(pokud máš možnost)

helpmerobot
Příspěvky: 72
Registrován: 30 kvě 2008 22:27

Příspěvek od helpmerobot » 17 črc 2008 17:44

Dobrý, ale pride mi to dost slozity. Pak vrtat do stolu aby to poradne drzelo...
Stcili by nejaky vertikalne vztyceny...

jackies

Příspěvek od jackies » 17 črc 2008 17:57

Nic nevrtáš.
Je to na způsob svorky. Dáš si to kam potřebuješ.

Ale je fakt že to je zbytečný luxus.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 17 črc 2008 19:24

helpmerobot píše:Hm, to je pravda s tou rezonanci, asi by to melo bejt trochu odizolovany nejakym trebas kusem molitanu mezi stojan a monitor.
ekeaze píše:
http://www.primacoustic.com/isopad.htm mam je to super.... neni to ani drahy ...
helpmerobot píše: Rozumim dobre, ze se to montuje ke zdi? To ja bohuzel nemuzu, pac mam na monitorech bassreflex v zadu...

ne to sou jen molitanovy podlozky pod monitory....

Odpovědět