SubKick... tak to mi hlava nebere
SubKick... tak to mi hlava nebere
http://www.linear-recording.com.au/tech ... bkick.html wtf? z toho nejsem chytrý, že je to vtip?
Re: SubKick... tak to mi hlava nebere
rekl bych ze to mysli vazne
Ale jak sem poprve videl tu fotku a myslel si ze je to kopak a obrovsky reproduktor tak ty vypadalo fakt bizardne 

Tady o tom byla nedávno řeč ./post245893.html#p245893
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
toto je klasicky a naozaj letity trik z rokov 80tych... a rec tu o tom bola ale 20 krat
kdyby někoho zajímal Yamaha Subkick, (SKRM 100) .Tak jeden máme v
Hradci na obchodě:)
Hradci na obchodě:)
Někde jsem četl rozsáhlý fŕum o DiY Subkicku... dělali to ze starejch repráků a byly tam i nahrávky... málem sem to šel udělat taky jak to vypadalo jednoduše 

Hezke, ale nic noveho. Pokusy s vetsimi repraky coby mikrofony jsem delal uz pred lety. Pravda, primo tato konstrukce pro zachyceni subbasu me nenapadla. Zda se to jako pouzitelna aplikace.
-
- Profesionál
Nemáte někdo v Praze Subkick na půjčení na zkoušku? Nikdy jsem s tim nedělal a chtěl bych to zkusit...
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Stačí vzít jakýkoli reprák, tak 8" je v pohodě a připojit ho jako mikrofon. Já používám starou hifi bednu Tesla, kde jsem jen odpojil vejškáč a pak jsem tam ještě nafařil pár odporů jako útlum, protože výstup byl hrozně silnej. Bednu postavim tak 8 cm před kopák a funguje to dobře.