SUSTAIN pedál vysílá jiné data než potřebuju

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

SUSTAIN pedál vysílá jiné data než potřebuju

Příspěvek od TAP » 25 dub 2007 09:13

Pořídil jsem si levný Masterkeyb. Midistart2. Sustain vysílá CC67 což myslím odpovídá prostřednímu pedálu klavíru. Ale já chci CC64. Jak se to dá udělat?


Slyšel jsem pojem mapování MIDI, ale nevim jak. Nebo kde.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 dub 2007 11:04

predpokladam ze to potrebujes v sonare? existuju nejake vst pluginy co prekladaju CC, ale mozno pojde rovno mapovat sustain v sonare... to ti ale odpovie len sonarista a tych tu moc nejni

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 dub 2007 11:14

http://mdsp.smartelectronix.com/miditools/

midiccmap... dufam ze sonar vie vst aj s midi podporou, inak si v perdeli

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 25 dub 2007 11:56

Děkuju moc.

Zitra písnu jestli to funguje.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 dub 2007 12:48

A neda sa to na tom mastri zmenit ? pride mi to divne , ked neposiela standardny CC na sustaine , ze by sa to nedalo zmenit ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 dub 2007 12:54

ak si dobre pamatam, midistart ma vypaleny firmver a nema nic, len klapky, dve koleska a dieru na sustain...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 dub 2007 12:59

KEXIK : to je divny master potom .. ked ani nevysiela standardny sustain kontroler ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 dub 2007 13:00

pytkin: zaciatocnicka klobaska :)
...zaciatocnik ma pekne pouzivat fruity studio, tam ide na sustain namapovat hocijake cc :)

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 25 dub 2007 14:14

kexik: co prosím znamená "sonar vie vst aj s midi podporou"?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 dub 2007 14:33

no, ci ide do vst pluginu a z neho routovat midi... niektore vst wrapery to nevedia

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 28 dub 2007 19:58

Ten plug-in od Kexika nefunguje. Jsem na hranici zoufalství. Nemam čas hledat, protože obkládám koupelku. SONARisti neporADÍTE NEKDO? Na surfaces jsem krátký. I po dvou večerech.

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 02 kvě 2007 15:49

Doufám že to bude fungovat.



http://www.tencrazy.com/gadgets/mfx/

...next morning

Tak už umím sustain pedálem ovládat všechno kromě sustainu.

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 04 kvě 2007 08:48

Takže to uzavírám. Pedál už funguje díky mfx pluginu CCMap z http://www.tencrazy.com/gadgets/mfx/.
V cubase by to asi vyřešil http://mdsp.smartelectronix.com/miditools/
HOTOVO.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 kvě 2007 13:30

hmm. chcelo by to zaviest na fore META quotations... krk na to ze podobny problem bude dakto mat znova

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 04 kvě 2007 14:50

Já bych přivítal cedulku vyřešeno u názvu threadu

Odpovědět