TC Electronic Powercore 50% cena

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Pytkin » 26 kvě 2009 11:30

TC robi akciu .. Kto ma zaujem o dake pluginy na powercore , tak je vhodna doba na nakup ..

http://www.tc-now.com/default.asp?id=350&cur=1

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Tudy » 26 kvě 2009 22:56

Pytkin píše:TC robi akciu .. Kto ma zaujem o dake pluginy na powercore , tak je vhodna doba na nakup ..

http://www.tc-now.com/default.asp?id=350&cur=1
Hmm, škoda že akce končí těsně před výplatou. Intonátor by se hodil, o Nonlin2 ani nemluvím.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Ondrash » 26 kvě 2009 23:33

Ta akce je dost zajímavá. Mě hodně nadchnul VSS3 a MD3. Co se vám tolik líbí na NonLinu2? Nějak mu zatím nemůžu přijít na chuť...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Tudy » 26 kvě 2009 23:54

Ondrash píše:Co se vám tolik líbí na NonLinu2? Nějak mu zatím nemůžu přijít na chuť...
To je tím, že nepoužíváš gate reverb na rytmičák :)
Ale myslím, že bych ho využil i na spoustu jiných věcí. Jenže pokud bych dal dohromady vůbec nějaké peníze, stejně dám přednost intonátoru..
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Bobina » 06 čer 2009 20:18

Ahoj.

Dlouho jsem chodim jako pasivni uzivatel a konecne jsem se rozhoupal a zaregistroval jsem se. :wink:

Musim se podelit o muj pocit s pluginem MD3.. Vyuzil jsem 50 procent slevu na pluginy a nakoupil jsem vychvalovany MD3..
Nemuzu si pomoci ale zvukome me to moc nenadchlo. Rozhodoval jsem dlouho zda mam jit do Sonnox a nakonec jsem se
rozhodl pro MD3. Sonnox mam jako demo a zvukove nahravku tak nakopne ze jsem cekal neco podobneho od MD3 ale neni tomu tak..
Je pravda ze jsem pouzil stavajici presety.. priznam se ze nejsem moc laborant.. :oops:

Mrzi me ze jsem nesel radeji do Sonnox. Mozna to chce poladit :|

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Tudy » 07 čer 2009 01:11

Bobina píše:Musim se podelit o muj pocit s pluginem MD3.. Vyuzil jsem 50 procent slevu na pluginy a nakoupil jsem vychvalovany MD3..
Nemuzu si pomoci ale zvukome me to moc nenadchlo
A proč jsi nejdřív nezkusil demo?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Pytkin » 07 čer 2009 01:14

hlavne pri TC demo je super , lebo nic nemusis aktivovat (ako pri UAD) , proste zapnes plugin a skusas .. mas na to 20 hodin ..

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Bobina » 07 čer 2009 04:23

ja pouzivam stare drivers tusim 1.9.6 uz to mam nainstalovane dlouho a vse funguje jak ma a nechci si to nejak pokazit novejma ovladacema.. Demo na md3 je bohuzel az v novejsich ovladacich.. Ono to neni zase tak spatny ale rozhodne jsem ocekaval poradnej narez -)

Alex123
Příspěvky: 174
Registrován: 15 led 2006 12:47

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Alex123 » 07 čer 2009 09:17

Bobina musíš s tím pořádně zakroutit :) včera jdem na MD3 zkoučel starší nahrávky a docela příjemně ne ovšem přehnaně je to "nakoplo" .Sonnox bohužel ještě nemám zatím pokukuji kde koupit za dobrou cenu :shock: :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Pytkin » 07 čer 2009 16:49

bobina : no ale ked si si kupil MD3 , tak si predsa musel nainstalovat 3.X drajvre .. takze si to mohol spravit skorej , aby si si to vyskusal ..

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Bobina » 07 čer 2009 20:50

Ne ne jedu stale na 1.9.6.. Na MD3 neni potreba zmena. Plugin funguje od ver. 1.9.6 Po zakoupeni jsem obdrzel download link pluginu ktery jsem doinstaloval..
Naposledy upravil(a) Bobina dne 07 čer 2009 20:52, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Pytkin » 07 čer 2009 20:52

bobina : chapal by som keby si siel 1.8.X , kde fungoval hacknuty virus .. ale preco neupdatnes z 1.9.6 na vyssie ?

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Bobina » 07 čer 2009 20:56

Pytkin píše:bobina : chapal by som keby si siel 1.8.X , kde fungoval hacknuty virus .. ale preco neupdatnes z 1.9.6 na vyssie ?
Protoze nemam potrebu.. Vse funguje.. a podud jsem dokupoval.. tak zatim vsechno slapalo na 1.9.6

Coze? Hacknuty Virus? Tuto informaci nemam. Ja Virus kupoval za docela velky peniz.. a ani me to nemrzi.. rad podporim tak skvelej soft kterym Virus powercore bezesporu je. Nechapu proc neni 50% sleva take na Virus a V-station.
Naposledy upravil(a) Bobina dne 07 čer 2009 21:01, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Pytkin » 07 čer 2009 21:00

bobina : no z jednej strany ta chapem , ze nechces updatovat nieco co funguje (aj ja s tym mam negativne skusenosti) .. Ale drivery 2 a 3 priniesli dost velke zmeny .. hlavne cela licencna politika tusim funguje inak .. vobec sa divim ze ti MD3 funguje ..

Bobina
Příspěvky: 12
Registrován: 06 čer 2009 20:10

Re: TC Electronic Powercore 50% cena

Příspěvek od Bobina » 07 čer 2009 21:09

Pytkin píše: vobec sa divim ze ti MD3 funguje ..
To ja taky -)
Je to presne jak pises.. Dokud to funguje tak nemam potrebu nic menit.. Naposled kdyz jsem neco updatoval tak to zkoncilo katastrofalne :roll:
Mas ale pravdu v tom ze kdyz budu chtit prevadet licenci tak mam asi smulu.. ale to me zatim netrapi. Dokazes rict zda je nejaka velka zmena ve
funkcnosti karty po nainstalovani novejsich ovladacu?

Odpovědět