Technická - SH-201 nebo Edirol PCR

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
pavlii
Moderátor

Technická - SH-201 nebo Edirol PCR

Příspěvek od pavlii »

Ahoja. Potřeboval bych zjistit polaritu a průměr napájecího konektoru pro výše zmíněné mašinky. Na netu jsem našel po dlouhém hledání jen dost neostrý obrázek, ze kterého usuzuji, že "+" je plášť a "-" uprostřed, ale chci si to ověřit; informace o průměru by byla k tomu ještě navíc dobrá :wink: Na strojích to pochopitelně napsané není, v manuálech taktéž ne.

Dík za help, P.

EDIT: tak polaritu bych měl už jistou (lepší foto - dřív jsem na něj nenarazil: ./post212967.html?hilit=zdroj#p212967). Teď ještě ten průměr, byť to jsem schopen si změřit.....

biscuit

Re: Technická - SH-201 nebo Edirol PCR

Příspěvek od biscuit »

doma ti kouknu, jestli si vzpomenu.. ;)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Dix :wink:

P.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

heled tak na pcr polarita neni namalovana - jen debilni fraze "use only roland original power supply"nebo tak neco.
konektor je presne ten, jakej ma naprosta vetsina notebooku ;) rozmer ti nereknu, leda ze bych to meril suplerou :mrgreen:

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Ugh - jsme si asi nerozuměli hned od začátku - já PCR mám doma, akorát ten post jsem napsal těsně před novým nápadem na hledání tady, kdy se mi "vyplivnul" ten super velký obrázek zdroje - čili polaritu již vím a průměr si změřím doma :wink: akorát to vypadalo, že ty máš ten zdroj, tak mi podáš přesné informace :lol:

V pohodě, dík za snahu, vše je již vyřešeno.

P.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Pavlii: čo vlastne riešis? Chceš nový zdroj? Ja som si kupil k rolandu v datarte dáky univerzálny adapter za 3 stofky čo dava 1000 mA . Je k tomu asi 7 rôznych konektorov. Zmeral som pri zapnutom stave zetreba dať 7.5v aby na výstupe bolo 9v. A funguje to k mojej spokojnosti už pár rokov.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

2Pytkin: v poho - prostě jsem nechtěl dávat za Rolanďácký těch 7 stovek cca.... :wink: a nechtěl jsem rizkovat odpálení něčeho tím, že to blbě napóluju,,toť vše.

P.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pavlii píše:2Pytkin: v poho - prostě jsem nechtěl dávat za Rolanďácký těch 7 stovek cca.... :wink: a nechtěl jsem rizkovat odpálení něčeho tím, že to blbě napóluju,,toť vše.

P.
ja mam pocit ze roland-edirol trafa su vsetky tie same.. co som ja mal a mam roland a edirol produkty, tak vsetky maju rovnake trafo

Odpovědět