Teenage Engineering OP-1
Re: Teenage Engineering OP-1
masaker
mozno preto sa mi to paci ze mi to pripomina oldchool casy 
pristi tyden snad uz bude 
lupo zije vazeny pritelia !!!
zatim sem to jen tak zbezne zkoumal, do jednoho videa se neda dat vsechno co to umi, to snad pozdeji tady je aspon malej vzorek...
-
Brenda Walsh
Je to krásná hračka, s dobrým designem, a vypadá to, že i inspirativní nástroj, ale obávám se, že v době ipadů a iphonů to zůstane jen záležitost pro milovníky designu a sběratele.
kazdopadne je to neustale vyprodany a zajem o to je porad dost velkej...
super, pekna hracka...zvuk fajny 
vybornej je tam ten 4-track tape recorder
ten ma zaujimal - kdesi som videl obrazky z rozobrateho prototypu a tam to normalne vyzeralo ze oni dnuka naprali naozaj realny mini analogovy recorder.. to je ale asi blbost ze ?LUPO píše:vybornej je tam ten 4-track tape recorder
blbost to samozrejme je
ale jinak se to chova jako analogovej kazetak. muzes u nej realtime menit rychlost posuvu pasku (coz je pak docela ulet) nastesti tam maji udelanou funkci, kde muzes "beat lock"..to znamena ze synchronizujes BPM s rychlosti pasku a pokud jedno z toho zmenis, zmeni se ti a prepocita i ta druha hodnota. jinak samozrejme je tam mozne jednotlive stopy "bouncovat" nebo do jedne z tech 4 proste neustale overdubbem prihravat, takze to neni omezeny na 4 stopy ale muzes tam toho navrstvit kolik chces. Jak jsem uz zminoval nekde, nema to quantizaci, takze vsechno nahravat live pratele...a nebo se da pouzit grid sequencer, kterej ma ale jen 16 kroku. to znamena ze si udelas seqvenci, nahrajes ji do tape decku a kdyz chces jinou, zas si ji naprogramujes a zas nahrajes.
osobne sem cekal ze tam bude drum synth, ale ma to drum sampler.
Fakt si za to dal tech € 799?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
a.tom.x: je znat, ze si to jeste nedrzel v ruce a neslysel, jinak by ses takhle nemohl ptat.... 
"nechapu co vy na tech drogach máte...bílej prasek a takovejch penez...."
"nechapu co vy na tech drogach máte...bílej prasek a takovejch penez...."