TENORI-ON - YAMAHA

Ostatní audio hardware, obecná diskuse

<r>Myslite ze sa stane TANORI-ON novodobym tamagotchi? <E>:)</E></r>

ANO
3
16%
NiE
16
84%

Celkem hlasů: 19

EXCOM

TENORI-ON - YAMAHA

Příspěvek od EXCOM »

Mozno ste o tom poculi mozno nie, pravdepodobne sa o tom dozvieme na NAMM'08. Myslim ze to bude velmi zaujimava vec hlavne pre bezneho cloveka. Vyzera to aj na to ze v Japonsku bude z toho osial.

http://www.global.yamaha.com/tenori-on/what/index.html

OFFiCiAL SiTE : http://tenori-on.yamaha-europe.com/uk/

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 18 bře 2008 16:15, celkem upraveno 1 x.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Bude to vtipná hračka... jenže každý, kdo si to jako hračku koupí to po čase zahodí do kouta... možná po jednom večeru.. Připomnělo mi to můj první pohled na FL studio - v step sequenceru jsem tehdy složil něco podobného.. Kdyby udělali stroj obdobné velikosti s FL studiem a USB dírkou na externí komponenty, bylo by to pro mě zajímavější :)

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

no prijde mi to jako nejakej prapodivnej pokus prijit s nejakou novinkou za kazdou cenu --- nic moc

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Nevim jak bych se ktomu vyjadril .... k cemu to ma slouzit?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hondzyk : uz si to mal v rukach ked nic moc? :)

[flash=520,480]http://www.youtube.com/v/_SGwDhKTrwU&rel=1&border=1[/flash]

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

jojo tohle video jsem viděl přímo na webu ... připmíná mi to nějakou dětskou hračku mladý elektrikář -- pro koho je to určený pro děti nebo pro odrostlé děti co mentálně onanujou nad mašinkama se spoustou čudlů :D ( neuražte se pls je to vtip kdyby to někdo nepobral)

je to divný

edit ::: to mi vic drbe mozek tenhle uletik http://mtg.upf.edu/reactable/

elektri

Příspěvek od elektri »

Na sonicstate je s tím video už docela dlouho... dle mého názoru: hrozná kokotina

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tiez mi to nepripada nejak zasadne zaujimave ..

dendy

Příspěvek od dendy »

japonci su STRASNY uchylaci proste oni vzdy vymyslia nejaku prevratnu hovadinu ktora v podstate existuje len ako dokaz ze vedia vyrobit prevratnu hovadinu :-)))

ale uplne vidim ako hyperinteligentne sikmacke deti o prestavkach hromadne ulietavaju namiesto nahanania sa po chodbach na takychto hrackach :-)))) novodobe hudbnicke tamagochi :))

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ja sa na to pozeram mierne pragmaticky.. ja v tom vidim potencial ako ked prislo tamagoci, pokemon atd. a toto mi pripada obdobne( v spojitosti s hudobnym priemyslom ).. pozeram na to aj z toho uhla ze je to nieco pristupne pre bezneho cloveka v rozpati od 0-99 rokov a moze s tym manipulovat.. tvorit jednoduchu hudbu a podobne.. je to ako hlavolam ktory je pristupny sirokej mase ludi.. interface je trivialny co dokazalo nintendo DS zo svojim stylusom, kde dokazali oslovit nehracov na zvoju hernu konzolu prave preto ze spravili inovativny interface..

ja sa na to pozeram ako na skvely napad a myslim ze Yamaha opat zaboduje :) u hondzyka ma ani neprekvapuje ze reaguje xenofobne :D kedze zbroji proti santovi ;)

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

EXCOM píše::) u hondzyka ma ani neprekvapuje ze reaguje xenofobne :D kedze zbroji proti santovi ;)
lol rolf

OMG

hubert

Příspěvek od hubert »

No pozrel som si to video a popravde nejako tam ten "velky" potencial nevidim...viem ze Excom ma strasne a nadovsetko rad Yamahu....takze mi je jeho postoj jasny :D Ale ktohovie mozno ze ludstvo je uz naozaj dost "zblbnute" a naozaj s tymto budu behat mraky ludi po uliciach....Apage Satanas

Ked v tom videu zacali okolo 1:30 poskakovat tie noticky ci to to ma byt tak mi to pripomenulo ten dosovsky volejbal... :D

Magion

Příspěvek od Magion »

Teda nevím, co všichni máte za problémy, ale mě to přijde SUPER!!!

Minimálně jako midikontroler naprostá bomba a na hravé komponování taky určitě zajímavý - bezpochyby tam budou přístupný zajímavý postupy.
Samozřejmě, kdo umí MAX aspol si obdobnbé věci může naprogramovat, ale i tak HW je HW. A ještě to bliká :lol:

dendy

Příspěvek od dendy »

hubert píše:Ale ktohovie mozno ze ludstvo je uz naozaj dost "zblbnute" a naozaj s tymto budu behat mraky ludi po uliciach....Apage Satanas
ludstvo nie.. iba japonci...

:-))

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hubert : v konecnom dosledku aj pokemon aj tamagoci je stupidita jak slak :) a pozri co to spravilo vo svete.. ja len mam dajakeho tusaka ze toto dopadne obdobne a spusti lavinu dalsich takychto produktov... pre teba to je len plus, ked to ludia chcu mas co predavat :D

ale je to aj dobry napad si myslim stale, neni to v tom ze je to Yamaha... dojde mi to velmi intuitivne a hrave.. predstav si male dieta 2 rocne.. ono tomu bude rozumiet a dokaze s tym riesit jednoduche ukony lebo INTUICIA.. je tam interakcia a to je dolezite.. mne to dojde ako skvely napad..

ak dokazes produktom oslovit deti, tak si vyhral :) pozri taky McDonnald :D tam urcite budu mat v Happy Meal nejaku Lite verziu Tenori-On 3x3 :D

samozrejme som to sem pastol lebo si myslim ze to sem patri, neviem ci zrovna ja si to budem kupovat :)

Odpovědět