Tak tohle už ohlašovali a prezentovali před několika měsíci ve Frankfurtu. Ale jak je znám, když to bude k mání ještě letos, bude to zázrak

Ta červená barva se mí líbí moc. Černé je dnes skoro všechno, tak je to aspoň trochu zvláštní a nápadné

Měl jsem tady Culture Vulture Anniversary Mastering edition a bylo to moc pěkné ...
Earlybird je úžasný preamp ... Po všech které jsem tu kdy měl, je to pro mě vedle Forssella zatím nejlepší pro mé účely a hudební vkus. Earlybird je relativně čistý, ale má v sobě navíc ještě takovou "teplost", sametovost a jemnou dimenzi navíc ... Srovnával jsem to i s preampem i Roostera, Earlybird je v trošku jiné kvalitativní úrovni co se preampu týče.
Ten ekvalizér mi pošlou na vyzkoušení hned jak to bude k mání - jeden z prvních kusů ...
Co se týče ceny, zatím se nevyjádřili, ale vzhledem k tomu že tam kromě bass cutu chybí EQ (jako u EB 2.2) a přibyly další dva kanály, odhadoval bych že to může stát podobně jako Earlybird 2.2 ... (což je 2850 GBP list price)
Škoda že přestali vyrábět Earlybird 1 (jenom čistý stereo preamp). Ten byl cenově přístupnější ...