ekeaze píše:Na bici pouzivam Elektron machinedrum SPS-1. Ma 4 ruzny druhy drum kitu, ktery se daj mezi sebou kombinovat. TRx kit - klon TR909-808-xxx ma dva ruzny kopaky a moznosti nastaveni nekonecny, potom EFM kit - syntetickej kit original primo od elektronu (super kopak), E12 kit - jsou samply, ktery jdou neskutecne modulovat, P-I kit - akusticky bici. Ma filtry na kazdej zvuk sample reduction, distortion atd... Podle mne je to nejlepci syntetic drummachine. Jomoxe jsem mel, takze muzu srovnavat..
Electron je skvelej! Sice na muj vkus zvlastne "chemickej" ale mam ho rad. Ovsem kopak kamo neumi - zni docela srandovne. Jinak je to ale moc fajn masina. FM Drum kit efm je skvelej pak taky E12, E12 jsou samply EMU SP12 ty se mi libly moc. I kdyz moc editace to nema obalka filtr a pitch ..
Ted to neber osobne prosim, ale co selduju tak JoMoX moc lidi koupilo a pak hned prodalo protoze tam neni uplne snadny jen tak nakroutit spravnej kopak ala TR-909. U TR-909 lze velmi jemne menit jen 3 parametry, zatimco JoMoX jich ma rovnou 8! a to s tim ze zvuk lze meni opravdu VELMI MARKANTNE narozdil od jemnydo "doladenicka" u TR-909 - coz je ale strasne moc SUPR! Ti co ale meli TR-909 tvrdili ze jomox stejne dobrej Bdr neumi. Toje skoda protoze mu jen nedali cas. JoMoX je mnohem lepsi nez original, tose malo kdy vidi:)
Na JoMoXu miluju moznost pridat do Bdr sumovou perkusi a nebo oproti orig TR-909 udelat napr velmi kratkej nebo velmi dlouhej BassDrum.
http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/la ... 69bb0f.jpg
ted akorat cekam kdy bude venku tenhle velkej JoMoX XBase 999:

.