UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od sunrise » 29 říj 2010 13:13

Dobré páteční odpoledne, potřeboval bych prosím zkonzultovat problém, který se objevil a ani nevím jak :) V Cubase 5 64bit verzi mi automaticky odpadne Fatso SR - grrrrrrrrr! Přitom pod 32bit verzí jede... nepomohl ani update plugins v Cubase, stále to píše "missing plugin" Nevím jestli pomůže pouze re-instalace UAD driveru nebo jestli je v tom jiný háček. Nemá někdo podobný problém, díky všem Petr
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od vras » 29 říj 2010 14:51

Ja mam pocit, ze uplne vsechny UAD pluginy jsou zatim pouze v 32bitovem provedeni (ted nemyslim jejich driver pro PCI kartu pro OS, to je odlisna vec)

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od sunrise » 29 říj 2010 15:04

Vše ostatní jede bez problémů jen ten Fatso SR ne :( už jsem i reinstaloval UAD driver, updateoval všechny plugins a nic

http://www.sunteem-records.cz/fatso1.jpg
http://www.sunteem-records.cz/fatso2.jpg
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od vras » 29 říj 2010 17:19

Nejede ti to nahodou pres VST bridge? I podle toho screenshotu je u toho v kolonce SDK "win32". Ten VST 64-32 bridge totiz funguje velmi omezene, mnohdy nefunguje vubec. Je to technicky docela neresitelny problem.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od vras » 29 říj 2010 17:35

Ono ti to asi fakt jede pres bridge, coz je kamen urazu.
mrkni sem: http://www.nuendo.com/phpbb2/viewtopic. ... 608677d5b0
(pisou tam, ze Nuendo odstreli Fatso SR do blacklist.xml, s Cubase to bude asi tentyz problem)

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od Bedobus » 29 říj 2010 17:54


vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od vras » 10 lis 2010 23:58

Je novy Cubase update 5.5.2, Fatso Sr. (v rezimu 64/32 bridge) v tom udajne nejak funguje.

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Re: UAD-2 Fatso SR nejede pod 64bit

Příspěvek od sunrise » 11 lis 2010 21:29

Ahoj, díky za tip - už jsem upgradeoval, tak snad to bude ok
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Odpovědět