UAD 4.3 s Neve 1073EQ

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

UAD 4.3 s Neve 1073EQ

Příspěvek od ADDyS » 02 čer 2006 15:16

Tak nam vysli nove drivery na UAD-1 zrejme kvuli nove PCIe verzi tyhle karty... Zadne nove eXtra veci samozrejme neprinasi :?

V baliku pluginu jsou dve Neve 1073.Jedna ostra a druha SE... cekal jsem ze bude SEcko verze zadaco... ale nic :(

Docela by me zajimal rozdil s URS verzi(az bude cas tak se na to mrknu :wink: )

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 čer 2006 22:24

ADDYS : I ty naivo ! preco by SE malo byt zadarmo ?? Nezabudni .. Odkedy ludstvo vymyslelo peniaze, uz netreba dakovat ..

Inak netvrdil by som ze nic extra nove neprinasa .. Tie NEVE pluginy su dost dlho ocakavane ..

Musim povedat , ze som dost zvedavy .. 250 $ neni malo .. Tak to snad bude dobre ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 03 čer 2006 10:09

SE je myslim iba verzia co zere menej DSP vykonu.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 03 čer 2006 11:40

Pytkin píše:ADDYS : I ty naivo ! preco by SE malo byt zadarmo ?? Nezabudni .. Odkedy ludstvo vymyslelo peniaze, uz netreba dakovat ..
Ja vim no... zadarmo ani kure nehrabe...
Venti píše:SE je myslim iba verzia co zere menej DSP vykonu.
SE verze je odlechcenejsi a neresampluje se na 192 Khz

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 05 čer 2006 11:17

tak pak poreferujte az budou naky osobni konkretni zkusenosti

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 09 čer 2006 05:18

dost neprijemny je, ze s jednou uad kartou bezi 3 stereo / 5 mono instanci (44.1).

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 06:49

za chvili budou 4 karty v compu malo a budou muset udelat rackovou krabici s dvaceti slotama na UADcka 8)
stve me ze zatim zadnej poradnej reverb ala poco, nebo aspon convolucni, to snad nemuze bejt takova prace udelat ... ehm ... :roll:

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 09 čer 2006 10:21

juos> ale kvuli tomu, ze to resampluje na 192kHz to zere stejne i pri 96 nebo 192

no furt lepsi kdyz bezi 3-5 instanci a model je fajn, nez kdyby to delali na stovky nepouzitelnejch... no ale vypada to, ze UAD platforma fakt potrebuje novou kartu

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 09 čer 2006 19:28

coze ? jenom 5 instanci ? tak to je fakt dost malo.
meli by udelat novou UAD kartu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 čer 2006 10:00

je nova .. PCIe .. ale s rovnakym vykonom .. cize len ine medium ..
takze asi tak skoro nova nebude .. skoda ze do tej PCIe nenatlacili viac DSP .. bolo by to zaujimavejsie .

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 10 čer 2006 17:19

vim , ze PCIe je letosni novinka , ale v podstate je to identicka karta jako PCI.

Proste by meli UAD navysit vykon , tak jako to udelali u powercore !
kdyz UAD-1 utahahne jen 5 mono EQ Neve (presto , ze jsou prvotridni - jak jsem se docetl ze zahranicnich for) tak je to vazne slabutka.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 13 čer 2006 23:07

Trebalo by nieco pekne externe... ked nam uz uady takto nestihaju.. ze aj ja uvazujem o druhej karte

Odpovědět