UAD2 spolu s UAD1

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Venti » 09 zář 2011 15:40

Ahojte

Chcel by som sa spytat ci neviete ci sa pouzit UAD2 spolu s UAD1 v jednom pocitaci. Mam ich obe v masine, obe ich vidim, ale neviem donutit pluginy aby bezali cielene na uad1
Myslel som si naivne ze UAD2 Duo mi bude stacit, ale uz nestaci, tak som chcel niektore pluginy presunut na staru UAD1.

Dakujem
Lubo

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Pytkin » 09 zář 2011 16:01

urcite dokazu ist spolu .. ale neviem ci vies povedat , kde sa ktory plugin otvori .. toto je asi problem , ze niektore pluginy idu len na UAD2 , ale vzajomne loadovanie .. to .. tvrdy oriesok ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Venti » 09 zář 2011 16:20

Ved to Pyti.. chcel by som tie uad1 pluginy co ja viem napr la2a, alebo 1176tku, pripadne limiter dat s 1tky a tie narocnejsie nech bezia na uad2. Este ma napada ze skusim najprv dostat do kolien 2jku s tymi jej pluginmi a potom pridam tie jednoduchsie ci neskocia automaticky na 1tku.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Amorph » 09 zář 2011 16:30

Otevres si UAD Meter a z nej pak UAD menu a v nem zalozku s pluginama. Tam si muzes u kazdeho pluginu vybrat, na ktere karte bezi. Ja mam takhle na UAD1 Plate140 a RE201, protoze ty maj na UAD2 nejmensi usporu vykonu.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Venti » 09 zář 2011 16:38

Amorph, dakujem pekne, skusim to.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Pytkin » 09 zář 2011 17:06

jo vlastne tam je take nastavenie .. a zdalo sa mi to , ze niekde sa vybera ci plugin ma ist na 1 alebo 2..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: UAD2 spolu s UAD1

Příspěvek od Venti » 13 zář 2011 19:43

Amorph, dakujem, funguje

Odpovědět