Ulkádání HW presetů jako VST

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Ulkádání HW presetů jako VST

Příspěvek od Oxyygen » 17 črc 2006 13:26

Existuje nějaká VSti utilita, která by při nahrání projektu v sekvenceru nahrála jednotlivé zvuky SYX do HW?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 17 črc 2006 13:40

A je treba na to nejaku extra utilitu? podla mna je optimalne to mat nahrate priamo v projekte na zaciatku, naroutovane do spravnych MIDI outs a takto ulozeny cely projekt....aspon ja to tak robim roky s CUBASE a nejako nevidim dovod mat na to dalsiu utilitu....ale mozno na to pozeram zle...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 črc 2006 13:49

oxygen asi nepouziva cubase ale host ktory nevie sysex... moja odpoved na otazku, podla mojich najskromnejsich vedomosti taka utilita (funkcna) nie je. toto bolo jedine svetielko nadeje
http://asseca.com/nicfit/mfsyx.html
ale asi funguje len v energy xt ak vobec.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 17 črc 2006 14:19

Fiiha tak potom ano...priznam sa ze ma ani vo sne nenapadlo ze by mohol v dnesnej dobe existovat host ktory podporuje VSTi a sucasne nepozna Sysex....bral som to ako samozrejmost....takze sa ospravedlnujem....straaaasne dlho pouzivam iba Cubase...takze mam zrejme znacne obmedzeny pohlad....

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 17 črc 2006 14:38

A co třeba tohle: http://www.squest.com/

dá se zaintegrovat do Cubase a tváří se jako VSTi.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 17 črc 2006 14:39

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět