Umí Novation Nocturn pracovat se SysExy?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Umí Novation Nocturn pracovat se SysExy?

Příspěvek od Ondrash » 10 bře 2009 00:06

Ahoj. Uvažuji že koupím Novation Noturn. Chci se zeptat umí Nocturn pracovat se SysExy, tak jako Novation SL? Je k Novation Automap pro Nocturn i editor pro tvorbu templatů?

Díky...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 12 bře 2009 07:42

Nikdo to neví?

Sám se zeptej, sám si odpověz :)

Mám informaci z Novation fóra. Neumí, ale do budoucna možná bude umět. Jeden chlapík mi napsal, že to dá jako požadavek do development týmu.

I když si myslím, že to byl záměr, aby na Nocturn neudělali externí editor, který je např u Novationu ZeroSL. Proto je Nocturn tak levný...

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Příspěvek od tomy45 » 12 bře 2009 14:49

Nevie to...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 12 bře 2009 15:03

Tomy45: To už jsem snad napsal v předchozím příspěvku, ne?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Příspěvek od tomy45 » 12 bře 2009 20:51

Len pre istotu :-)

Odpovědět