unikátní možnost získat AD Lavry Blue za supr cenu

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
carloff
Profesionál

unikátní možnost získat AD Lavry Blue za supr cenu

Příspěvek od carloff »

Shanim dva dalsi zajemce o koupi Lavry Blue AD --
pokud sezenu dalsi dva(tzn celkove tri)
doveze mi Dan Lavry na AES do Vidne Lavry Blue AD v Chasis za
neuveritelnou cenu 1400 dolaru--tzn bez cel postovneho atd...
specha!!!!!!!!!!!!!
http://www.truetrackrec.de/LavryOnlineEU.htm

normalne 1450 eu plus VAT
PS:podotykam vse nove kusy !
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

jeste jeden zbyva!!
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Je to opravdu unikátní možnost získat jeden z nejlepších existujících AD DA převodníků za neuvěřitelnou cenu. Na Milanův podnět jsem včera mluvil s Danem Lavrym i jeho manželkou, která se zabývá prodejními záležitostmi. Oba jedou příští týden do Vídně (jsem moc rád že se s nimi budu moci konečně potkat). Když jsem se zeptal na možnost jestli by s sebou mohli vzít Lavry Blue za pěknou cenu, řekli mi, že si můžou do Vídně nechal poslat krabici, která je na 3 racková tělesa, takže pokud by byla objednávka na 3 ks (v libovolných vnitřních kombinacích) nechají poslat a poskytnou za super cenu (jen mě prosili, abych to nikde moc nepublikoval na mezinárodním internetu a nerozzlobil tím dealery :))

Jak asi víte Lavry Blue rackové těleso je modulární a je možné tam libovolně zkombinovat až 4 různé moduly: AD, DA a ještě i Lavry mikrofonní předzesilovač. Vše z toho naprosto vrcholná top profesionální kvalita (v porovnání s běžnými "kartovými" AD, ale i Mytekem nebo Apogee, Lavry je dost jiná dimenze co se týče hloubky a detailů). Kromě toho má další unikátní možnosti:
1) velmi dobré level meters
2) analogová a digitální saturace (= analogový limiter + pásková simulace/maximizér)
3) dithering, přesná kalibrace
4) špičkový wordclock, výběr různých modů

Tím pádem odpadá poštovné (oni normálně posílají zásadně Fedexem), clo, DPH a další věci (ještě 100% ověřím).

Takže dejte případně vědět, nejlépe během dneška, abych to s nimi mohl upřesnit. U závazných zájemců bych byl rád, abychom si rovnou předali peníze, abychom byli jistí, že to pak bude příští sobotu fungovat (možná zbytečně, ale přece jen poznamenám, že v tom nejsem naprosto nijak zainteresovaný kromě možnosti to zprostředkovat, sám od nich už nic nepotřebuji, protože všechno už mám :) ).

Podrobnosti na www.lavryengineering.com

Ještě tedy upřesňuju Milanovu první větu v tom, že to není omezené jen na 2ch AD, ale na libovolnou kombinaci všeho. Anebo - je možno později doplňovat. Všechny moduly se prodávají zvlášt a když jsem to tam zvádl nainstalovat já, tak potom to zvládne úplně každý :)
Naposledy upravil(a) Ivo dne 24 dub 2007 09:46, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

"Please do not put this info on the internet or our dealers will be angry."
uups :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ono asi nebude moc dealeru lavry, co mluvi cesky ;) A ti co mluvi (Mediatech ?) toho urcite neprodaji tolik, aby je tohle nejak poskodilo.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

U nás není žádný dealer Lavry ... Takže jsme s čistým svědomím myslím na zcela neutrální půdě. Ale tu citaci z emailu jsem dal raději pryč, internetové hledače jsou občas indiskrétní :)

matucha

Příspěvek od matucha »

Sam si tvrdil, ze mediatech (nebo mediaport nebo jinej media...) je vlastne na tvuj popud dealerem lavry.

No skoda, ze ted momentalne nemam peniz, jedno DA bych dal.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

matucha píše:Sam si tvrdil, ze mediatech (nebo mediaport nebo jinej media...) je vlastne na tvuj popud dealerem lavry.
Mediaport mi pouze v rámci dobrých vztahů umožnil věci od nich kdysi jednorázově objednat za dealerskou cenu a pak i přídavné moduly (nebyl jsi proti, že ? :wink: ) . To je vše ... Jinak jejich dealerem není a jejich věci tu jiným směrem nedistribuuje ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kurva .. Ja by som siel do toho hned .. Len absolutne neviem ako by som to zdovodnil .. totiz na to co robime mi sucasny setup uplne postacuje .. a ani zakaznikov s tym neohurim .. na to je lepsie apogee ..

matucha

Příspěvek od matucha »

Ivo > to vis ze to bylo prima, bez carovani s cenama by bylo na svete smutno ;-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Ivo píše: na mezinárodním internetu
:D

ja bych vsechny ty internety zakazal.

Odpovědět