uplne nejlacinější ad převodník

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Drumer

Re: uplne nejlacinější ad převodník

Příspěvek od Drumer »

Hm,asi bych si fakt už místo tohohle pořídil radši toho Uliho :? Ale za ty peníze paráda :)

Brúdr

Příspěvek od Brúdr »

A co třeba toto - http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... a-202.html .
USB použít pouze pro napájení, převodník AD by měl fungovat i bez SW a bez připojení k PC. Je to sice 16bit, max. 48kHz, ale jak jsem vyrozuměl, to by nemělo vadit.

Drumer

Příspěvek od Drumer »

no díval jsem se nato a mam pocit že nepujde analogový vstup poslat pres cinch jako digital output,pouze do optiky a tam mam ADA8000 :?

kexik

Příspěvek od kexik »

Drumer píše:no díval jsem se nato a mam pocit že nepujde analogový vstup poslat pres cinch jako digital output,pouze do optiky a tam mam ADA8000 :?
aj minidisky maju vacsinou optiku... takze sme ti zle radili... samozrejme existuju prevodniky optika-spdif ale to je dalsi vydaj
trebars toto ma coax:
http://www.thomann.de/gb/miditech_audioface_usb.htm
ja ale vidim velky problem v tom, ze ked toto pouzijes, musis tym vystupom clockovat aj hlavnu zvukovu kartu, cim zdegeneruje kvalitu signalu aj tych dalsich, dolezitych vstupov

Drumer

Příspěvek od Drumer »

jako že mi bude hl.zvukovka nahrávat 16 bitů?

nunu

Příspěvek od nunu »

hihihih, tobe se to nelibi ???? -))))))))))))))))))

Porid uliho a nebo vymen pstrosa...

kexik

Příspěvek od kexik »

nie, ale bude pouzivat nepekny kolisavy hodinovy signal z tej usb haraburdy, ktory bude posielat aj na ADA8000 (ktory ma urcite lepsi hodinovy generator). ine garde neni mozne

Drumer

Příspěvek od Drumer »

aha,mam v tom trochu chaos,hlavne s tim clockem.No vidím že se na tom stejně nedá ušetřit
nunu:nic se měnit nebude,jeste jsem si to dostatečně neužil :D

nunu

Příspěvek od nunu »

Prakticky vzdy, kdyz spustis nahravani z SPDIF musis dat synchronizaci na ten digital, tudiz muzes si i uskodit, pokud to neni extra HW, uskodis si asi vzdy. Toto ti nenastane u toho ulizmr.., teda u toho SRC2496, nebot ma wordclock, tvuj pstros ma konektor kde je jiste wordclock out, cili je propojis a uliho das synchronizovat na WC. Tim zustane clock ktery mas v pstrosovi ( ten je taky na dve veci ) a na nej se povesi Uli -) Vyreseno bez ztraty hvezdicky -)) Nebo spis nebude to horsi nez ted.

kexik

Příspěvek od kexik »

presne tak, ulizmrd je v tomto carodejne najmensi mozny kompromis (vlastne to kompromis nie je, ak dalsie kanaly ocihava ADA8000, v SRC su LEPSIE prevodniky ako v ADA8000)
nunu: nevsadim viac ako 3 piva ale povedal by som ze v ulim je lepsi clock ako v emu... i ked s rozumnym odstupom prast ako uhod :)

Odpovědět