V-Machines Stand Alone VST Player

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

V-Machines Stand Alone VST Player

Příspěvek od SoundsFine » 01 črc 2009 01:23

Co říkáte na nový počin "rozporuplné firmy" SM PRO?
http://www.smproaudio.com/produkte/v-machines.html

V-Rack
Obrázek


V-Rack XL
Obrázek


V-Machine
Obrázek


Není lepší například výkonný notebook ?
Moc nechápu, co bych touhle krabicí na koncertě/studiu získal, výkon dnešních CPU skoro převyšuje požadavky...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: V-Machines Stand Alone VST Player

Příspěvek od EXCOM » 01 črc 2009 06:46

standalone VST bez nutnosti zapnut komp... to by si tym ziskal...

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Re: V-Machines Stand Alone VST Player

Příspěvek od judik » 01 črc 2009 10:28

čaudy ... tohle zrovna řeším ... přemýšlím o Asusu eee nebo jiném malém počítači .... nastavit po spuštění zmobilizování některého přednastaveného VST host programu ..... prostě používat PC bez monitoru na koncertech ... dle mého názoru by to také šlo a za polovinu peněz ... chce to ozkoušet

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: V-Machines Stand Alone VST Player

Příspěvek od Pytkin » 01 črc 2009 10:56

Jednu z tychto VSThostov od SM-PRO audio nedavno testoval Hubert .. Aj tu o tom pisal , neviem ci samostatny thread alebo to bolo dakde v ramci inej temy .. Ale vysledok bol ten , ze ak sa jedna o plugin typu jedno DLL , tak to funguje (rozne tie free pluginy) .. Ale ak sa jedna o plugin ktory potrebuje dake sample a pridavne subory (trebars Sample Tank , Stylus RMX) , tak to sa nepodarilo rozbehat ..

judik : kachna z www.sunsetblvd.cz pouziva komputer s daky VST hostom na koncertoch a celkom si to pochvaluje ..

Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: V-Machines Stand Alone VST Player

Příspěvek od kexik » 01 črc 2009 12:59

ono ak ten hw host vie pouzivat normalne vst dll, tak vnutri musi byt normalne pc triedy x86... cize by som vobec nedaval ruku do ohna ze je to stabilnejsie ako normalny laptop

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Re: V-Machines Stand Alone VST Player

Příspěvek od judik » 01 črc 2009 13:53

kexik píše:ono ak ten hw host vie pouzivat normalne vst dll, tak vnutri musi byt normalne pc triedy x86... cize by som vobec nedaval ruku do ohna ze je to stabilnejsie ako normalny laptop
to je prave ono ... plnej souhlas ... patral jsem po vnitrostech te V-Machine a nikde nic. Osobne by me fakt zajimalo co tam je. Uz jenom ten procesor :shock: se mi zda pomerne nevykonej. Na mym starym PC mi na 1 GHz procesoru napr. Korg Legacy Collection totalne zamrzala. Je fakt, ze pokud se ta krabicka, coz predpokladam, venuje pouze obsluze VST, tak se vykon zvetsuje. Nejakej orezanej system tam ale byt musi nebo ne? Min treba nejakej micro Linux s VST hostem specializovanej pouze pro obsluhu V-Machine...

Tady je ten článek od Huberta: ./viewtopic.php?f=15&t=9342&p=180903&hilit=+machine#p180903

Odpovědět