Váš nejinspirativnější "elektronický" hudební nást
-
no G2 je zvukovo uplne inde ako supernova, presne opacne spektrum charakteromemptysound píše: Takže G2 se na Supernovu nechytá ? Nebo je to jenom tím že máš G2 jenom v racku ?

no G2 mi nepride zrovna zlozity
osobne mi pride neporovnatelnejsie jednoduchsi a intuitivnejsi na pracu ako napriklad reaktor
ale ako som povedal - G2 mam dost slusne zmaknuty takze vacsinou uz idem konkretne po nejakom presnom zvuku co hladam (a vacsinou ho aj dosiahnem
)
naopak ked neviem co hladam tak prave ako inspirativny synth posluzi supernova.. to bude tymi knobmi.. cim viac knobov tym viac inspiracie

naopak ked neviem co hladam tak prave ako inspirativny synth posluzi supernova.. to bude tymi knobmi.. cim viac knobov tym viac inspiracie

dendy : ano nieco take, zapojis ich do serie a jednym G2 enginom modulujes druhy G2 engine a vznika nejaky "objektovy" modular
nieco take ma napadlo.. lebo som raz niekde videl ako mal nejaky typek 4x G2 v racku.. tak som myslel ze ci to nie je takto a potom v editore to zenies a vyuzivas a mas pristupne vsetky G2 enginy...
ale asi to mal nezavisle na sebe

ale asi to mal nezavisle na sebe