Váš nejinspirativnější "elektronický" hudební nást

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 29 pro 2007 22:20

sampler

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Příspěvek od Vlad » 30 pro 2007 00:09

SW - Zebra 2 a Zebralette od u-he

Uživatelský avatar
emptysound
Příspěvky: 181
Registrován: 13 dub 2007 10:07

Příspěvek od emptysound » 30 pro 2007 10:10

biscuit píše:sampler
Který ?

Uživatelský avatar
emptysound
Příspěvky: 181
Registrován: 13 dub 2007 10:07

Příspěvek od emptysound » 30 pro 2007 10:13

dendy píše:cubase4 :-)

.. ale to nieje nastroj.. takze... jednoznacne novation supernova
Takže G2 se na Supernovu nechytá ? Nebo je to jenom tím že máš G2 jenom v racku ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 pro 2007 11:43

EX5

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 pro 2007 12:19

emptysound píše: Takže G2 se na Supernovu nechytá ? Nebo je to jenom tím že máš G2 jenom v racku ?
no G2 je zvukovo uplne inde ako supernova, presne opacne spektrum charakterom ;) ked chcem nejaky konrektny bass, tvrdy lead, mrazivy drsny pad, nejake vrcanie, skripanie, nejake krystalove zvuky.. tak idem do G2 a tam vzdy najdem co hladam.. cize s G2 vacsinou fungujem systemom ze dopredu viem celkom presne aky zvuk hladam - spusim, pozapajam schcemu, nastavim, a hotovo... naopak so supernovou fungujem vacsinou cisto inspirativne - prechadzam presety, ked narazim na nieco co sa zacina priblizovat naladou tracku ktore momentalne robim, zacnem ladit, upravovat - niekedy (vacsinou) sa preladim sice do niecohou uuuuplne ineho ako bol povodny preset ale proste je to straasne inspirativna zalezitost - tym ze vacsinu veci mas priamo na paneli cez knob dostupnych :)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 30 pro 2007 12:23

Jo takhle :) super ten intuitivni postup, k tomu chcu celou dobu dojit :)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 30 pro 2007 12:28

emptysound píše:
biscuit píše:sampler
Který ?
obecne. jinak ja pouzivam jen softwarovy samplery. klidne to muze bejt i battery.

ninja
Příspěvky: 134
Registrován: 10 říj 2006 16:34

Příspěvek od ninja » 30 pro 2007 14:53

dendy: jinak ja si myslim, ze G2 je nesmirne vhodny nastroj k experimentum, tim padem i k inspiraci. Samozrejme otazkou je jestli chces experimentovat. Problem je v tom ze to neni zrovna jednoduchy system...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 pro 2007 15:39

no G2 mi nepride zrovna zlozity :-) osobne mi pride neporovnatelnejsie jednoduchsi a intuitivnejsi na pracu ako napriklad reaktor :-) ale ako som povedal - G2 mam dost slusne zmaknuty takze vacsinou uz idem konkretne po nejakom presnom zvuku co hladam (a vacsinou ho aj dosiahnem :-))

naopak ked neviem co hladam tak prave ako inspirativny synth posluzi supernova.. to bude tymi knobmi.. cim viac knobov tym viac inspiracie :)

ninja
Příspěvky: 134
Registrován: 10 říj 2006 16:34

Příspěvek od ninja » 30 pro 2007 18:17

Reaktor jsem zatim nikdy nepouzival, takze nevim. O G2 ctu uz druhy tutorial, a musim rict tedy ze me porad prekvapuje a jeste asi dlouho bude. Inspirace je vec nicmene individualni.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 pro 2007 18:30

G2 sa da nejako parovat?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 pro 2007 18:35

jak myslis parovat... ako zapojit ich viac a vyuzit ich DSP power spolocne ? nie to bohuzial nie.. iba existuje update karta pre G2 na zdvojnasobenie poctu hlasov ...

ninja
Příspěvky: 134
Registrován: 10 říj 2006 16:34

Příspěvek od ninja » 30 pro 2007 18:37

Sorry, ale moc nerozumim slovu "parovat"? Asi by to chtelo male upresneni

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 pro 2007 18:40

dendy : ano nieco take, zapojis ich do serie a jednym G2 enginom modulujes druhy G2 engine a vznika nejaky "objektovy" modular :) nieco take ma napadlo.. lebo som raz niekde videl ako mal nejaky typek 4x G2 v racku.. tak som myslel ze ci to nie je takto a potom v editore to zenies a vyuzivas a mas pristupne vsetky G2 enginy...

ale asi to mal nezavisle na sebe

Odpovědět